به گزارش ،علی شهریارپور در نشست با مدیرکل و معاونان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری افزود: اعتبار مورد نیاز برای تهیه و تدوین سند میراثفرهنگی استان برای سال آینده پیشبینی و اختصاص داده میشود.
وی با اشاره به تهیه و تدوین اسناد گردشگری و صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری در سالهای گذشته افزود: بازنگری در این اسناد جزو اولویتهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرار گیرد.
شهریارپور به جایگاه و اهمیت ویژه حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: توجه به ظرفیتهای این بخشها در تسریع روند توسعهای استان نقشآفرینی میکند.
وی یادآور شد: میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری بهعنوان نمادی از فرهنک، اصالت و تاریخ استان، در شکوفایی همهجانبه این استان مؤثر است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیتهای ویژه گردشگری استان گفت: این استان مهد گردشگری طبیعی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و سلامت است.
شهریارپور صنایعدستی و هنرهای سنتی تولیدی چهارمحال و بختیاری را بهعنوان نمادی از زندگی اجتماعی مردم دانست و گفت: حمایت از هنرمندان این بخش و فراهم کردن شرایط برای افزایش فعالیت آنان در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: علتهای موفق نبودن در بهرهمندی از ظرفیتها و پتانسیلهای حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری بررسی و راهکارهای پیشنهادی برای رفع مشکلات این بخش ارائه شود.
شهریارپور گفت: ساختارها و نیازهای واقعی حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اولویتبندی و برای تصمیمگیری برای ایجاد تحول در این بخشها اعلام شود.
وی تصریح کرد: استفاده از اوراق تسویه برای پرداخت بدهی و تسویهحساب دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری با ادارات دولتی و شهرداریها میتواند در مدیریت منابع مالی کمک کند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری هم گفت: برای تحول در بخشهای زیرمجموعه این ادارهکل دعوت از توان سرمایهگذاران، ایدهپردازان، نخبگان، استادان دانشگاهی، صاحبنظران و بخش خصوصی بهرهگیری میشود.
علیرضا جیلان گردشگری طبیعی چهارمحال و بختیاری را ظرفیت ویژه این استان اعلام و تأکید کرد: این ظرفیت در کانون توجه مسئولان ارشد ملی و استانی قرار دارد و میتوان از ان برای اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم استان بهرهگیری کرد.
وی با اشاره به لزوم معرفی توانمندیهای چهارمحال و بختیاری در بخشهای مختلف مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یادآور شد: این ادارهکل برگزاری همایشها، سمینارها، کنفرانسها و جشنوارههای ملی و بینالمللی را برای دوران پساکرونا در دستور کار دارد.
جیلان گفت: مشارکت شهرداریها و دهیاریها برای مرمت و بهرهبرداری از بناهای تاریخی قابل واگذاری از مهمترین اولویتهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری است.
وی با اشاره به لزوم تکمیل طرحهای نیمهتمام مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری افزود: این اقدام در افزایش نرخ اشتغال، کاهش بیکاری، رونق اقتصادی و ارتقای پذیرش گردشگران داخلی و خارجی تأثیرگذار است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری گفت: بهرهمندی از توان بنیادها و سازمانهای ملی برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف مرتبط با این ادارهکل در دستور کار قرار گرفته و در این راستا رایزنیهایی با مسئولان کشوری شده است.
وی گفت: ساخت ساختمان راهنمای گردشگران در ورودی شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری بهزودی اجرایی میشود.
جیلان افزود: این ادارهکل بازاریابی و تبلیغات برای فروش انواع تولیدات و محصولات صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری در سطح ملی و بینالمللی را در دستور کار قرار داده است.
وی به ثبت شهرکرد بهعنوان "شهر ملی نمد" اشاره کرد وگفت: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد برای تحقق اهداف این نامگذاری و زمینهسازی بهمنظور ثبت شهرکرد بهعنوان "شهر جهانی نمد" برنامههای مشارکتی اجرا خواهند کرد.
پرش به محتوا
مطلب بعدی