معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی بوشهر و دبیر اجرایی این جشنواره اظهار داشت: در شهریور امسال در پی مصوبه معاونت دانشجویی دانشگاه و ابلاغ برگزاری این جشنواره ستاد استانی جشنواره در بوشهر تشکیل شد.
دکتر علی اکبر قاسمی گفت: در این راستا جلسات متعددی به ریاست رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برگزار و به دنبال آن کمیتههای مختلف این جشنواره تشکیل شد.
قاسمی بیان داشت: سپس فراخوان جشنواره به همه استانها ارسال و در فضای مجازی انتشار یافت و به طور مداوم در ارتباط با آن اطلاع رسانی لازم انجام شد.
وی در ادامه اضافه کرد: براساس این فراخوان دانشگاههای فرهنگیان سراسر کشور ایدههای دانشجومعلمان خود را دریافت کرده و ایدههای برتر را برای ما ارسال کردند.
معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی بوشهر و دبیر اجرایی این جشنواره گفت: در نهایت هیات داوران جشنواره کار داوری آثار رسیده را آغاز کردند و نفرات برتر نیز در آئین پایانی جشنواره معرفی شدند.
معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر و رئیس هیات داوران این جشنواره نیز اظهار داشت: از همه دست اندرکاران جشنواره در سطح ملی و استانی و همکاران ارجمند دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر و اساتید داور و دانشجومعلمانی که با شرکت در این جشنواره بر غنای آن افزودند، تقدیر میکنم.
دکتر سید محسن محمدی گفت: از مجموع آثار ارسالی در سطح استانی در نهایت ۳۱ ایده از دانشگاه دانشگاههای فرهنگیان سراسر کشور مورد داوری قرار گرفت.
محمدی بیان داشت: داوران در سه حوزه پژوهشی، تهیه محتوا و تربیت بدنی از اساتید دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر و دیگر استانهای کشور بودند.
وی در ادامه افزود: ایدههای انتخابی با توجه به معیارها و ملاکهای مشخص شده مورد داوری قرار گرفت و تعداد ۶ ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شدند که به شرح ذیل است:
۱-مهدی غضنفری پردیس علامه طباطبایی استان اردبیل
۲- فاطمه پاک نیت پردیس حضرت زینب (س) استان مرکزی
۳- امید مظفری پردیس شهید مدرس استان کردستان
۴- محمد مهدی حسن زاده پردیس آیت الله خامنهای استان گلستان
۵- مهسا داداشی پردیس الزهرا (س) استان زنجان
۶- خدیجه محسنی کُللی پردیس بنت الهدی صدر استان بوشهر