به گزارش به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، سید احمد زرهانی در بخشنامهای که در ۲۳ بند تنظیم شده است جهت گیریهای ستاد را در سال ۱۴۰۱ به مدیران ستاد اقامه نماز سراسر کشور ابلاغ کرده که بخشی از مهمترین بندهای آن به شرح زیر است:
۱- کماکان به پیوند خانه و مدرسه و مسجدو همکاری با دانشگاه فرهنگیان توجه اساسی شود.
۲- اعزام طلاب و فضلای حوزههای علمیه به مدارس برای اقامه نماز و روشنگری پیرامون ارزشهای دینی و انقلابی در اولویت قرار گیرد.
۳- جلسات شورای اقامه نماز استان و شهرستان با هدایت استاندار و فرماندار و حضور نمایندگان معزز، ولی فقیه و امامان جمعه و مدیران ارشد برگزار شود و این شورا به منزله نهاد برنامه ریز و هدایت گر به تمشیت امور اقامه نماز اهتمام ورزد.
۴- در تشکیل شورای منطقه و حضور فعال در تصمیم سازی و پیگیری مصوبات و برنامههای ستادی اهتمام شود.
۵- برای جذب منابع و استفاده از مشارکت دستگاههای دولتی و نهادهای انقلابی و مردم نیکوکار و توسعه مسجدسازی و تجهیز نمازخانهها برنامه ریزی شود.
۶- از تمکن شهرداریها و شوراهای شهر برای ترویج معارف نماز و تزئین میادین و ایجاد نمازخانه در بوستانها و اماکن عمومی استفاده شود.
۷- با کمک اداره کل راه و شهرسازی و دستگاههای مرتبط و حمایت استانداری نسبت به انتخاب مکان مناسب برای ایجاد نمازخانه در راههای مواصلاتی و احداث مسجد در شهرکهای اقماری و مراکز پر جمعیت اقدام شود.
۸- در مسیر برگزاری جشنواره فجر تا فجر از مشارکت علمی، فرهنگی، هنری و ادبی صاحب نظران استان استفاده شود.
۹- در برگزاری نمایشگاه کتاب و نرم افزار نماز و مهدویت و مسابقات فرهنگی وهنری وعلمی و اجرای دورههای آموزشی به صورت حضوری یا مجازی اهتمام شود و برای تولید کتاب صوت، انیمیشن، موشن گرافی و استاپ موشن و نظائر آنها با کمک هنرمندان و متخصصان با رویکرد نمازی برنامه ریزی شود.
۱۰- ارزشیابی میدانی از حرکت اقامه نماز جماعت در نظام اداری با کمک یاوران نماز در دستور کار قرار گیرد. بهره گیری از توان نیروهای داوطلب و با انگیزه با تمرکز بر کودکان و نوجوانان و جوانان در فعالیتهای نمازی و مهدوی باسازماندهی و برنامه ریزی درست راهگشا و امید آفرین است.
۱۱- برای حضور مدیران ارشد استان در صفوف نماز جماعت مدارس برنامه ریزی شود و اخبار گزارشهای آن منتشر شود.
۱۲- از تمکن علمی و دینی مادران و بانوان در ترویج فرهنگ نماز و مهدویت و تعلیم معارف قرآن مجید استفاده شود.
۱۳- تعامل مستمر با صدا و سیما برای ترویج معارف نماز و تولید برنامههای فرهنگی و آموزشی با رویکرد پرورش شخصیت دینی و رشد استعدادهای آینده سازان انقلاب اسلامی در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه این بخشنامه با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، آمده است: لازم است همکاران گرامی در ترویج معارف قرآن، مهدویت، نماز، برقراری ارتباط دو جانبه با نسل نو، گسترش فرهنگ مواسات و خیر اندیشی و کمک به نیازمندان همت کنند و نقش تاریخی خود را در جهاد تبیین و زدودن آثار انحرافات فکری و بیان ارزشهای دینی و انقلابی ایفاء کنند. پیامهای ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی به اجلاسهای سراسری نماز در سه دهه اخیر گنجینهای از حکمتها و راهکارها برای ترویج معارف نماز و اقامه این فریضه الهی است که باید در نشست ها، اتاق فکرها و هیاتهای اندیشه ورز به آنان توجه عمیق شود.
همچنین بر همکاری سازنده با ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی براساس تفاهم نامه حجت الإسلام قرائتی و نمایندگان، ولی فقیه در آن دو نهاد برای ترویج معارف قرآن و مهدویت و نماز تاکید شده است.
پرش به محتوا
مطلب بعدی