به گزارش ، در این آیین که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، رییس نظام پزشکی و مرکز بهداشت خوزستان، روسای بیمارستانها و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستانی برگزار شد از ۹ خیر و ۸۴ فعال عرصه سلامت تقدیر شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این آیین گفت: از همه افرادی که در چهار سال اخیر بدون هیچ چشم داشتی و با حداقل حمایت مالی، بیشترین خدمت را به هم استانی هایمان داشتند تشکر میکنم.
دکتر محمدحسین سرمست افزود: این آیین تجلیل از سال ۹۸ به دلیل وقوع سیل و پس از آن شیوع کرونا، با تاخیر چهار ساله برگزار شد که جا دارد به نمایندگی همه مسوولان از کادر بهداشت و درمان در این سالها تشکر کنم.
وی در ادامه به موضوع کرونا اشاره کرد و گفت: مجموعه بهداشت و درمان در بیش از ۲ سال گذشته نمودی از ایثارگری را در کشور و از جمله استان به منصه ظهور رساندند و سلامت را به مردم هدیه دادند.
وی افزود: اگر خدمات و فعالیت کادر بهداشت و درمان نبود به طور قطع تعداد فوتیهای ناشی از کرونا در خوزستان بیشتر از این بود. خوشبختاته خوزستان جزو استانهایی است که به لحاظ میزان بهبودی ناشی از کرونا، وضعیت خوبی دارد.
سرمست گفت: ۳۶ پرونده شهدای حوزه سلامت توسط بنیاد شهید در حال بررسی و وضعیت چند پرونده قطعی شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت بیماریهای غیرواگیر در خوزستان مناسبی نیست افزود: اگر مردم به فکر سلامت خود باشند شاخص مرگ زودرس استان که وضعیت خوبی نداشته، بهتر شده و با کمک انجمنها به شاخص جهانی و کشوری نزدیکتر میشویم.
وی گفت:موضوع افزایش سطح سلامت در جامعه از توان مالی مجموعههای دولتی خارج است لذا باید از ظرفیت خیران در تمام حوزههای سلامت استفاده کرد تا کیفیت خدمات افزایش یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با عذرخواهی به جهت تاخیر و فاصله زیاد بین کارانه و اضافه کاری کارکنان ادامه داد: امیدوارم با تمهید در نظر گرفته شده، پرداختیهای کارکنان را به روز رسانی کنیم.
بیشتر بخوانید : نواختن زنگ سلامت و افتتاح ۸۲ اتاق بهداشت در خوزستان
وی با بیان اینکه باید توازن بین هزینهها و درآمدها وجود داشته باشد افزود: افزایش سطح خدمات و نیاز به تجهیزات یکی از دلایل تاخیر در پرداخت کارانهها و اضافه کار کارکنان است در حالی که اگر جلوی تخریب تجهیزات و هزینههای اضافی گرفته شود، رسیدگی به کارکنان بیشتر میشود.