به گزارش ، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه میزان برداشت انگور در سال گذشته ۱۵ هزار ۹۶۱ تن انگور بوده است گفت : امسال پیش بینی میشود ۱۵ هزار ۹۷۵ تن انگور از سطح ۲ هزار ۶۹۸ هکتار برداشت شود.عبدالرضا رضایی افزود: ۲ هزار و ۶۹۸ هکتار از باغهای استان به کشت انگور اختصاص دارد که، ۸۰۰ هکتار آن زیر کشت انگور دیم است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مناطق عمده تولید انگور در استان را به شهرستان قاین با۵۶۲ هکتار سطح زیر کشت آبی و دیم و خوسف را از لحاظ سطح زیر کشت آبی با ۲ هزار ۹۱۱ تن عنوان کرد و گفت: در زمینه برداشت انگور ۴ هزار نفر بهره بردار فعالیت دارند.
رضایی برآورد ارزش این محصول را ۲ هزار ۴۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
وی افزود: حدود ۷۰ درصد از انگور تولیدی در داخل استان مصرف و بقیه به خارج از استان ارسال میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت انگور از اواسط خرداد ماه آغاز میشود و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
رضایی با اشاره به این که واحدهای فرآوری سنتی انگور مانند تولید کشمش در استان فعال هستند، افزود: بیشترین فرآورده تولیدی از این محصول شیره انگور است.
وی گفت: در استان ارقام متنوع انگور وجود دارد که از جمله آنها می توان به ارقام عسکری، مایه میشی، کوهی، امیری، لعل، حسینی و یاقوتی اشاره کرد.