به گزارش، مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت:آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام گرفته و برای بررسی به دفتر فائو ارسال شده است.
مهدی اعیان منش در جلسه هماهنگی ثبت جهانی انجیر توسط سازمان فائو که با حضور فرماندار استهبان، مدیر جهاد کشاورزی و جمعی از روسای ادارات استهبان در محل فرمانداری و بصورت ویدئو کنفرانس با نمایندگان سازمان فائو و همکاران استانی برگزار شد اقدامات انجامشده برای ثبت جهانی انجیر را بیان کرد.
وی گفت: بزرگترین انجیرستان دیم دنیا با یک اکوسیستم خاص در استهبان قرار دارد و سنتها و دانش بومی حاکم به توسعه این باغهای قدیمی کمک کرده است.
اعیان منش به اقدامات انجامشده برای ثبت جهانی انجیر اشاره کرد و گفت: آخرین ویرایشهای بسته ثبت جهانی انجیر توسط مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی انجام گرفته و به دفتر فائو ارسال شده و منتظریم در کوتاهمدت جشن ثبت جهانی انجیر را با مردم استهبان برگزار کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: مکانهای خاصی مانند انجیرستان استهبان که بر پایه دانش بومی بنیان نهاده شده و پایداری خود را به صورت طبیعی حفظ کردهاندند، به عنوان یک ظرفیت ویژه برای استهبان، استان فارس و ایران مطرح شدهاند.
به گفته وی، با ثبت جهانی انجیرستان دیم استهبان یک ظرفیت جهانی برای حفظ و حراست آن ایجاد میشود.
اعیان منش گفت: قسمت عمدهای از انجیر تولیدی به خارج از کشور صادر میشود و صادرکنندگان ضمن توجه به مسائل بستهبندی محصول و پیدا کردن مقاصد صادراتی جدید غیر از کشورهای معمول مثل چین باید کشورهایی برای صادرات انتخاب کنند که کمترین میزان تعرفهها را داشته و مطالباتشان سهلالوصولتر باشند.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان حضور و استفاده از ظرفیت استارتآپها به منظور شناساندن محصول انجیر به مردم کشور و دیگر نقاط دنیا را بسیار مهم دانست.
شهرستان استهبان با ۲۴ هزار هکتار انجیرستانهای بارور بزرگترین قطب تولید انجیر خشک دنیا محسوب میشود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی