به گزارش هاشم کندی، سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری درباره دیدار اخیر رئیس کمیته ملی المپیک با مسئولان اتحادیه جهانی دوچرخهسواری گفت: خوشبختانه پس از نشستی که چتدی قبل صالحی امیری با مسئولان اتحادیه جهانی دوچرخهسواری در لوزان داشت، نامهای به فدراسیون دوچرخهسواری ایران ارسال شد که در آن تاکید شده روند بررسی اساسنامه دوباره از سر گرفته میشود. با توجه به بیاعتمادی گستردهای که در زمان فدراسیون قبلی ایجاد شده بود، اتحادیه جهانی دوچرخهسواری به هیچ وجح اساسنامه ارسالی را بررسی نمیکرد. با توجه به جلسه مثبتی که صالحی امیری با مسئولان UCI داشته فکر میکنم خیلی زود پاسخ نهایی در خصوص اساسنامه داده شود و فکر نکنم بیشتر از یک ماه طول بکشد.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری با تأکید بر تأثیر منفی اتفاقات و حواشی سالهای اخیر در تاخیر در تایید اساسنامه، خاطرنشان کرد: متاسفانه یک سری کارها و حواشی در سالیان اخیر به وقوع پیوسته که باعث شده بود که تمام کارهای خوبی که اخیر انجام شده اهمیتی برای اتحادیه جهانی نداشته باشد. متاسفانه اعتماد اتحادیه جهانی دوچرخهسواری نسبت به ایران از بین رفته بود و با نشست اخیر شرایط جدید حاکم بر فدراسیون دوچرخهسواری مورد تایید UCI قرار گفت.
وی با تاکید بر ارسال ایمیل از افرادی در ایران به اتحادیه جهانی دوچرخه سواری، تصریح کرد: متاسفانه چند سال پیش یکی از رکابزنان دوپینگی را فدراسیون قبلی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد و زمانی که مسئولان اتحادیه جهانی دوچرخهسواری از فدراسیون ایران در این باره سوال میکنند به دروغ پاسخ داده میشود که چنین چیزی صحت ندارد. وقتی فدراسیونی چنین رفتار غیراخلاقی و دور از عرفی با اتحادیه جهانی رشته خودش انجام میدهد، طبیعی است که اعتماد از بین برود و به حرفمان گوش ندهند.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری درباره عملکرد تیم سرعت در مسابقات پیست قهرمانی آسیا، گفت: از قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۹ به بعد، دوچرخهسواری ایران موفق به کسب مدال در آسیا نشده بود، اما با تلاش برای بازگرداندن دوچرخهسواری به مسیر درست خود و ایجاد شرایط علمی و درست برای تیمهای ملی خوشبختانه پس از ۴ سال در آسیا به مدال رسیدیم. این ۳ مدال در حالی کسب شد که رکابزنان ایرانی با کمترین امکانات و تجهیزات مسابقه دادند و از جان خود مایه گذاشتند. از زمانی که به عنوان سرپرست وارد فدراسیون شدم هدفم این بود که در وهله اول قواعد بازی را رعایت کنیم تا دوچرخهسواری دوباره به مسیر موفقیت برگردد. امیدوارم مدالهای کسب شده ادامه دارد باشد، زیرا معتقدم دوچرخهسواری ایران همانند برخی تیمهای آسیایی میتواند در دنیا مطرح شود.
وی در پایان در واکنش به برخی انتقادات در مورد اعزام تیم بزرگسالان به قهرمانی آسیا به خصوص در بخش بانوان، گفت: برای تحلیل نتایج در ابتدا باید نتیجه کسب شود و سپس ارزیابی کنیم. ما پس از برگزاری قهرمانی آسیا متوجه خیلی نکات شدیم که باید در مسابقات بعدی به آنها توجه کنیم. اگر بودجه داشتیم که تمام نفرات در رده بزرگسالان و جوانان را اعزام میکردیم، ولی، چون بودجه کافی نداشتیم مجبور شدیم تعاملاتی با اسپانسر داشته باشیم. در همین حد بگویم از ۴ نفری که با بودجه فدراسیون اعزام شدند ۳ مدال کسب شد؛ بنابراین در ورزش فقط پول تعیین کننده نیست و باید قبل از در اختیار داشتن منابع مالی به مسائل فنی توجه کرد تا هزینهها در جای درست خرج شود.