به گزارش ، جلسه شورای فرهنگی و محتوایی با حضور ویدئوکنفرانسی جلیلی قائم مقام سازمان صدا و سیما، در صداوسیمای مرکز مازندران برگزار شد.
قائم مقام سازمان صدا و سیما در این نشست مجازی گفت: رسانه ملی رسالت خطیری در توسعه فرهنگی و تحولات اجتماعی ایران برعهده دارد که از مهمترین آنها میتوان به وظایف آموزشی، خبری، هدایتی، تفریحی و تبلیغی اشاره کرد.
جلیلی، نقش صدا و سیما به عنوان مهمترین وسیله ارتباط جمعی را در تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی موثر دانست.
وی با تاکید بر نقش حوزه و دانشگاه در شکوفایی برنامههای فرهنگی جامعه و رفع تنگناها و چالشهای اجتماعی گفت:ضرورت دارد سازمان صداوسیما در معرفی دانشگاهیان و متخصصان و بهرهمندی از آنان علاوه بر معیارهای عمومی مورد نظر سازمان، به مراتب علمی و تخصصی ایشان توجه کافی داشته باشد.
قائم مقام سازمان صدا و سیما وی با اشاره به تشکیل حکومت علوی وتمدن اسلامی در مازندران و توجه ویژه به عالمان این استان خاطرنشان کرد: ماجرای شیعیان طبرستان را نیازمند بازنمایی شایسته رسانهای و هنریست.
جلیلی به نقش اساسی فرهنگ در مازندران در راه اندازی مشروطه و اعلام هشدار نسبت به انحرافاتی که در جنبش مشروطه بوجود آمد و جایگاه تاریخی بزرگانی، چون شیخ عبدالله مازندرانی و شیخ فضل الله نوری و آخوند خراسانی اشاره کرد و گفت:همچنین در دوران انقلاب اسلامی تولید کنندگان فکر اسلامی از مازندران بودند از جمله علامه حسن زاده آملی وآیت الله جوادی آملی و فرهنگ مازندران را نیزفرهنگ غنی دانست.
وی همچنین به مهمانپذیر بودن مازندران و حضور میلیونی مسافر از نقاط مختلف کشور و خارج از آن اشاره کردوگفت: اگرمدیریت درست انجام نشود، حواشی و تهدیدهای فرهنگی به فرهنگ مردم این خطه آسیب میزند که باید این تهدید را تبدیل به فرصت کرد تا سوغات مسافران فرهنگ، ادب، هنر، انتظام و آداب اسلامی ایرانی باشد.
حاضرین جلسه، متشکل از؛ اساتید حوزه و دانشگاه و نخبگان علمی و فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر تقویت هویت دینی، همبستگی ملی، امید به زندگی واعتقاد اجتماعی و رشد خلاقیت، کارآفرینی، نواندیشی و بینش علمی، صدا و سیما را مرکز هدایت فکری دانستند و و افزودند: با توجه به اینکه اندیشه مردم به سمت مصرف گرایی رفته، صدا و سیما باید فکر مردم را به سمت تولید و اصلاح الگوی مصرف هدایت کند.
ساخت فیلم و سرال با نگاه به تمدن سازی وجایگاه دفاع مقدس از دیگر خواستههای نخبگان فرهنگی مازندران بود.
در این نشست همچنین اساتید حوزه با اشاره به دارا بودن بیشترین مبلغ دینی استان در عرصه جهاد تبیین از کمرنگ بودن جایگاه حوزه در رسانه ملی گفتند.
نقش صدا و سیما بر رشد تفکر فلسفه کودکان، توانمند سازی وجانمایی تولیدات فرهنگی و چالش محتوای در رقابت با فضای مجازی از دیگر دغدغههایی بود که عنوان شد.