توسعه هنرستان‌ها در استان‌های مرزی کشور

توسعه هنرستان‌ها در استان‌های مرزی کشور

به گزارش ؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش امروز در گرگان گفت:توسعه هنرستان‌ها در استان‌های مرزی کشور از برنامه‌های وزارت آموزش وپرورش است.

محمد مهدی کاظمی گفت: با توسعه هنرستان‌ها در استان‌های مرزی کشور و ایجاد دیپلماسی مهارتی، علاوه بر گسترش روابط دو کشور، می‌توان درآمد ارزی نیز عاید کشور واستان کرد.

کاظمی ابراز امیدواری کرد؛ در استان‌های مرزی مانند گلستان، خوزستان، اردبیل و ایلام این مراکز آموزشی را راه‌اندازی کنیم.

کاظمی گفت: توسعه هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش یکی از مهمترین راهکار‌ها برای رفع بیکاری جوانان است و همکاری صنایع و آموزش و پرورش می‌تواند در این بخش موثر باشد.

کاظمی با بیان این که یکی دیگر از برنامه‌های مهم معاونت آموزش متوسطه توسعه پژوهش است گفت: ۶۸۴ پژوهش سرا برای افزایش علاقمندی دانش آموزان به پژوهش در کشور فعال است.

محمدمهدی کاظمی افزود: از ابتدای سال تاکنون سه پژوهش سرای جدید به مجموع پژوهش سرا‌های کشور اضافه شده است.

کاظمی ابراز امیدواری کرد؛ این پژوهش سرا‌ها به مراکز رشد خلاقیت، نوآوری و کشف استعداد‌های دانش آموزان تبدیل شوند.

کاظمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به کاهش استقبال دانش آموزان از تحصیل در رشته ریاضی اشاره کرد و گفت: سهم رشته ریاضی فیزیک در اوایل دهه گذشته ۲۸.۶ درصد از مجموع ثبت نامی‌های مقاطع متوسطه بود که این رقم در سال قبل به ۱۴.۷ درصد کاهش یافت.

او گفت: به دلیل نقش فراوان ریاضی به عنوان یک رشته پایه باید این سهم را افزایش دهیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش هم چنین با اشاره به نقش محوری رسانه‌ها در مطالبه‌گری اجرای سند تحول بنیادین گفت: انتظار داریم رسانه‌ها در راستای تبیین عدالت اجتماعی و تربیتی سند تحول بنیادین در جامعه تلاش کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
آسیا تک
بانک صادرات
ایکس تریم
مدیران خودرو
بیمه رازی
کرمان موتور
بانک سپه