به گزارش ،دکتر ایمانیه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری فارس افزود: سهم استان در حوزه اشتغالزایی امسال ایجاد ۵۹ هزار فرصت شغلی است که تاکنون ۹ هزار شغل ثبت شده که از برنامه زمان بندی عقب هستیم زیرا براساس برنامه زمان بندی باید تاکنون حدود ۲۰ هزار شغل در این استان ثبت میشده و باید این موضوع جبران شود.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه نباید با کار غیرعلمی و بی دقتی در امر اشتغالزایی افراد بدون شغل را به بیکار بدهکار تبدیل کرد، گفت: توزیع تسهیلات به تنهایی نمیتواند به ایجاد اشتغال پایدار منجر شود بلکه باید آگاهی و مهارت آموزی نیز در کنار حمایتهای مالی مدنظر باشد.
محمدهادی ایمانیه در نشست تخصصی اشتغال استان فارس گفت: عملکرد استان در حوزه اشتغال و جذب اعتبارات این حوزه بصورت مداوم دو هفته یکبار توسط معاون امور اقتصادی بررسی میشود.
استاندار فارس عملکرد بانکهای این استان در خصوص توزیع اعتبارات تبصره ۱۸ و تبصره ۱۶ را در سال جاری قابل قبول عنوان کرد و گفت: این رویه باید در ادامه و تا پایان سال نیز تداوم و حتی به گونهای بهتر دنبال شود.
وی ادامه داد: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری به کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی منجر خواهد شد و دلیلی برای از هم پاشیده نشدن بنیان بسیاری از خانوادهها است.
ایمانیه تاکید کرد: اختصاص محلی برای عرضه محصولات تولیدی و مشاغل خانگی مددجویان کمیته امداد امری ضروری است که میتوان با انعقاد تفاهم نامهای با شهرداریهای استان در این زمینه اقدام و محلی برای عرضه این محصولات فراهم کرد.
وی بازاریابی و مهارت آموزی را امری مهم در مسیر ایجاد شغل پایدار دانست و ادامه داد: در راستای اشتغالزایی باید دقت شود که افراد بدون شغل به بیکار بدهکار تبدیل نشوند.
استاندار فارس اظهار داشت: مهارت آموزی در راستای ایجاد شغل پایدار مسالهای مهم است که باید به آن توجه شود که در این راستا میتوان با انعقاد تفاهم نامه بین کمیته امداد و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان فارس نسبت به مهارت آموزی مددجویان اقدام کرد.
وی در ادامه گفت: در حوزه اشتغالزایی استان توجه ویژهای به مناطق دچار خشکسالی فارس شود و این مناطق در اولویت قرار داشته باشد.
پرش به محتوا
مطلب بعدی