به گزارش ، مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی در این مراسم گفت: همیشه خانواده سالم الگوی پیشرفت ما بوده است. شاخصهای توسعه غربی نسخهای برای ما نیستند.
جلالی افزود: همیشه در پی آن بودم که شاخصهای بومی پیشرفت را به خصوص در حوزه خانواده پیدا کنم. فکر میکردم خانواده سالم خانوادهای است که بتواند به چرخه تولید کمک کند.
وی با تأکید بر اینکه صنایع دستی موجب استحکام خانواده است گفت: صنایع دستی شکل دهنده رفتار و متضمن سلامت نیز هست.
معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: صنایع دستی در زنجیره ارزش از خلق ایده تا مصرف به کمک احتیاج دارد و باید در این زنجیره حمایتها را معنا دهیم.
جلالی گفت: صنایع دستی حاصل سلیقه بوده و اگر محصولی خلق شده نتیجه تلاش ایرانیها بوده که آن هم مبتنی بر فرهنگ و ریشههای قدیمی است.
وی با تأکید بر اینکه صنایع دستی به نوع جدیدی از سرمایه گذاری نیاز دارد افزود: صندوقهای جسورانه میتوانند یکی از حمایت کنندگان از صنایع دستی باشند.
معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: باید بتوانیم صنایع دستی را به روز کرده و نگاه تازهای به آن داشته باشیم.
جلالی با بیان اینکه نباید به صنایع دستی به عنوان یک عنصر تضمینی، غیرمصرفی یا هنری نگاه کنیم که نتوانیم در نهایت از آن تولید انبوه داشته باشیم افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد تولید کنندگان صنایع دستی بانوان هستند.
در ادامه حسن پناهی مدیر سرمایه گذاری صندوق جسورانه سپهر یکم گفت: این صندوقها نسل جدیدی از صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیر در شرکتهای دانش بنیان هستند که ۱۰ سالی از تأسیس آن میگذرد.
پناهی افزود: در نسل قبلی این صندوق ها، نتایج مورد نظر به دست نیامد، اما در دوره جدید قرار است به صورت جدیتر کار کند.
مدیر سرمایه گذاری صندوق جسورانه سپهر یکم گفت: این صندوق سهامدارانی دارد که در نظر داریم با کمک آنها در حوزه صنایع خلاق کار کنیم. همچنین در حوزه صنایع دستی و گردشگری نیز سرمایه گذاری خواهیم کرد.
پناهی افزود: مجموعه «سلام» نخستین شرکت در حوزه صنایع دستی است که کار را در این حوزه با آن شروع کردیم و ۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری در این شرکت انجام دادیم و در آینده نیز با شرکتهای دیگری در حوزه صنایع دستی و گردشگری کار میکنیم.
پرش به محتوا
مطلب بعدی