به گزارش محمد مهدی نیکونژاد گفت: از دلایل عدم مشارکت سرمایه گذاران با شهرداری در پروژههای مشارکتی، روند طولانی اخذ مجوز از دستگاههای دولتی، زمانبر شدن صدور پروانه توسط شهرداری و عدم تناسب نیازهای شهری با تمایل و نوع کاربری عرصههای در اختیار شهرداری در پروژههای سرمایه گذاری است.
وی افزود: شهرداریها برای دوام و بقای خود نیاز به درآمدهایی دارند که به عنوان درآمدهای پایدار بتواند هزینههای اداره و توسعه طرحهای عمرانی، رفاهی خدماتی و به طور کلی در زمینه رفاه و آسایش مردم تامین کنند. به همین دلیل باید پروژههای مشارکتی را اجرا کند تا به درآمدهای پایدار برسند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: شهرداری بستههای تشویقی از قبیل کمک به تسهیل و تسریع در اتمام پروژهای مشارکتی ارائه دهد تا سرمایه گذار درخصوص مشارکت با شهرداری تمایل داشته باشد.
وی خاطرنشان ساخت: در پروژههای سرمایه گذاری شهرداری بین سرمایه گذار و پیمانکار تفاوت قائل شود و نگاهی مشارکتی (شراکتی) با سرمایه گذار داشته باشد و در این زمینه صرفه و صلاح شهر را بر منافع شهرداری ترجیح دهد.
عضو شورای شهر تصریح کرد: شهرداری در این پروژهها باید به دنبال سوداوری برای شهر و شهروندان باشد، همچنین منفعت سرمایه گذار نیز در نظر گرفته شود.
نیکونژاد در پایان درباره روند طولانی اجرای برخی پروژههای مشارکتی گفت: پروژهای سرمایه گذاری در یزد وجود دارد که از انعقاد آنها حدود ۱۵ سال سپری شده و متاسفانه هیچ اقدام اجرایی در خصوص آنها صورت نگرفته است که باید پیگیری شود.