به گزارش ، ممکن است که شما راههایی که باعث آسیب رساندن به شنوایی تان میشود را ندانید تا اینکه بسیار دیر شود. پس به دقت مطالب زیر را بخوانید.
از گوش دادن به موزیک با صدای بلند خودداری کنید
گوش دادن به موزیک با صدای بلند به مرور زمان باعث آسیب رساندن به گوش هایتان میشود. اکثر افراد اغلب تمایل به گوش دادن موزیک با صدای بلند از طریق هدفونها و هندزفری هایشان میباشند که بسیار مضر و آسیب رسان میباشند. بنابر این موزیک را با صدای بلند گوش ندهید تا از آسیب رساندن به گوش هایتان جلوگیری شود.
فشار خون بالا و قند خون
افرادی که از فشار خون بالا و قند خون بالا رنج میکشند، اغلب پس از مرور زمان قدرت طبیعی شنوایی خود را از دست میدهند؛ بنابراین از خوردن برخی مواد غذایی خودداری کنید و فشار خون و قند خون خود را چک کنید تا از قوه شنوایی خود محافظت کنید.
چرک و ضایعات داخل گوش
جرمهای گوشتان زمانی کاهش پیدا میکنند که شما کمتر بشنوید. جرمهای داخل گوشتان باید تمیز شود و اگر مشاهده کردید که بیش از حد جرم تولید میکنند باید به متخصص گوش مراجعه نمایید و در اکثر مواقع زمانی که شما دوش میگیرید خود به خود تمیز خواهند شد. از فرو کردن مداد و اشیاء نوک تیز و نازک مانند سیخ به داخل گوش جدا خودداری کنید که باعث پاره شدن پردهی گوش و آسیبهای جدی میشود.
سینوسها
اگر سینوسهای شما به علت سرماخوردگی و یا آلرژی بسته شوند شما میتوانید احساس کنید که گوشهایتان به خوبی قبل از گرفته شدن سینوس هایتان نمیشنوند، در چنین شرایطی در اولین فرصت برای جلوگیری از گسترش عفونت که باعث کیپ شدن گوشها میشوند به دکتر مراجعه کنید.
سر و صدای محیط
سر و صدای محیط اطرافتان باعث آسیب رسانی به قوهی شنوایی تان خواهد شد، مانند صدای دستگاههای مخلوط کن، خشک کن مو، آسیاب کن قهوه و... کم کم به طور منظم و به مرور زمان باعث آسیب رسانی میشود.
روشهایی که منجر به کاهش التهابات درونی بدن و افزایش خون رسانی به گوش میشوند عبارتند از:
محافظ از گوش در محیط پر سر و صدا
مصرف مواد مغزی گوش
کنترل داروهای مصرفی
استفاده از هدفون در صورت ضرورت
کنترل وزن
کنترل سبک زندگی
پرهیز از سیگار
ورزش
پرش به محتوا
مطلب بعدی