به گزارش خبرنگار ، محمدعلی اسفنانی در نشست خبری افزود: پرونده دیگری که امسال تشکیل شده، درمورد قاچاق ارز خروجی بوده که ارزش ریالی آن، حدود شش هزار میلیارد ریال است که برای این موضوع نیز پروندهای تشکیل شده است.
وی به فراوانی تخلفات پروندههای تعزیراتی اشاره کرد و گفت: درج نکردن قیمت با ۳۰ درصد، بیشترین سهم تخلفات را در پروندههای تعزیراتی دارد.
اسفنانی افزود: گرانفروشی با ۲۵ درصد، ارائه نکردن فاکتور خرید با ۹ درصد، کم فروشی با ۷ درصد، رعایت نکردن دستور العملهای بهداشتی با ۷ درصد، صادر نکردن فاکتور با ۵ درصد، تقلب با ۴ درصد و عرضه کالا خارج از شبکه با ۳ درصد، بیشترین سهم تخلفات را داشتند.
وی اظهارداشت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸۲ هزار و ۸۰۳ فقره پرونده در تعزیرات تشکیل و ۲۷۸ هزار و ۶۷۸ فقره به ارزش ۱۴۳ هزار میلیارد و ۹۸۳ میلیون ریال مختومه شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش ۴۰ درصدی در زمینه پروندههای مختومه و افزایش ۱۶۵ درصدی میزان ریالی محکومیت را داشته است.
اسفنانی درباره تخلفات لبنی افزود: در زمینه مواد لبنی، امسال چهار پرونده مهم رسیدگی شد که در یک مورد تولیدکننده لبنیات به ۳۶ میلیارد تومان محکوم شد. همچنین در پروندههای دیگر هم محکومیت ۱۸ میلیارد تومان و در پرونده دیگری، ۱۰ میلیارد تومان محکومیت صادر شد.
وی گفت: همچنین علاوه بر محکومیت، تولیدکنندگان به بازگرداندن قیمت کالا به قیمت مصوب قبل نیز ملزم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: یکی از تولیدکنندگان مواد شوینده خارج از قاعده قیمتگذاری کرده بود که ملزم به بازگرداندن کالاها به کارخانه و درج قیمت قبلی بر روی کالاها شد.
پرش به محتوا
مطلب بعدی