به گزارش حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری امروز در مراسم اختتامیه لشگر خوبان افزود: خداوند اراده کرده که در جاودانهترین حماسه تاریخ، بانوان دارای سهمی اساسی، جدی و در متن حادثه داشته باشند.
وی اضافه کرد: ما حساس تر، جدیتر و شگفت انگیزتر از حماسه حسینی نمیشناسیم، در این حماسه بزرگ که نقطه عطفی در تاریخ بشریت و تاریخ اسلام است با مکتبی الهام بخش مواجهیم که خداوند اراده کرده با نقش آفرینی حضرت اباعبدالله (ع)، همه ارزشهای مکتب با رمز شهادت در آن جاودانه شود، در این مکتب وقتی نام امام حسین (ع) را میبریم، از حضرت زینب (س) یاد میکنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان اظهار کرد: کتاب عاشورا دو جلد دارد، یکی بنام سیدالشهدا و دیگری به نام حضرت زینب (س) است. حضور حضرت زینب (س) در حادثه کربلا حضوری حاشیهای نبود، بلکه حضوری در متن حادثه بود و ماندگاری قیام عاشورا به برکت حضور حضرت زینب (س) و بانوان مجاهدی است که در این حماسه حضور داشتند و راه ایشان را در طول تاریخ ادامه دادند و همه اینها زیر پرچم حضرت فاطمه (س) قرار دارند که درس شجاعت، عشق، فداکاری و معرفت به ساحت قدس ربوبی را به بشریت آموخت.
حجت الاسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: فرماندهی کل لشکر فرشتگان عالم، حضرت زهرا (س) است و در این مکتب است که حضرت زینب و بانوانی که در متن حادثه حضور داشتند تربیت میشوند.
وی افزود: در کوفه اگر یک نفر توانسته باشد، حرکت مسلم بن عقیل را در غربت سازماندهی کند، بانوی گرامی به نام طوعه است که به تنهایی یک لشکر به حساب میآید، شخصیتی مانند ام وهب که همسر شهید، مادر شهید و هم تنها بانوی شهید کربلاست که وقتی همسرش به میدان جنگ رفت و به شهادت رسید او هم عمود خیمه را برداشت و به سمت دشمن حمله کرد که امام حسین (ع) ایشان را برگرداند. وقتی فرزند ایشان به میدان رفت به او گفت وقتی از تو راضی میشوم که با شهادتت، پسر رسول خدا را همراهی کنی و در نهایت او را کنار سر مطهر فرزندش به شهادت رساندند.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان ادامه داد: بنابراین غیر از حضرت زینب (س) که نماد اصلی نقش آفرینی بانوان در کربلاست، تمام بانوان در این حماسه نقش موثر دارند. جالب اینجاست که در رویارویی تاریخی کربلا که در مقابل لشکر ۳۰ هزار نفری دشمن، عدد لشکر امام حسین به ۱۲۰ نفر نمیرسید، حضور بانوان نقطه قوت این لشکر بود. بعد از جنگ نیز کاروان زنان و فرزندان، کاروان آزادی آفرین بودند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری گفت: پس از این حادثه حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) مسئولیت جهاد تبیین را برعهده گرفتند. در واقع حادثه عاشورا منبع الهام بخش برای همه نهضتهای آزادی بخش بشری است و میتوان گفت آنچه در نهضت پیامبر (ص) در بعثت ظهور کرد، در حماسه حسینی تکمیل و در نهضت اسلامی از آن پرده برداری شد.
وی تصریح کرد: چادر، انتخاب برتر بانوی ایرانی برای امتداد پرچم داری حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) است که شما بانوان این پرچم را در صحنههای علمی، اجتماعی، فعالیتهای فرهنگی و ورزشی با خود همراه دارید و امید است جزء کسانی باشید که بر افتخارات لشگر فرشتگان بی افزاید.
گفتنی است؛ یادواره لشگر فرشتگان؛ یادمان زنان مجاهد، امروز دهم مرداد به همت اتحادیه انجمنهای اسلامی شهر تهران و اداره کل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با حضور فرزندان و همسران شهدا در حوزه هنری برگزار شد.