به گزارش ، فریبرز عباسی در حاشیه بازدید از مناطق سیلزده شهرستان الیگودرز با بیان این که خسارتهای بخش کشاورزی در ۱۸ استان جمعبندی و به ستاد مدیریت بحران اعلام شده است، گفت: طبق برآوردها ۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی در ۱۸ استان سیلزده خسارت وارد شده است.
عباسی افزود: طبق ارزیابیها، زیرساختهای بخش کشاورزی شامل ایستگاههای پمپاژ، استخرهای پرورش ماهی، کانالهای آبرسانی و لولههای انتقال آب از چند درصد تا صد درصد متحمل خسارت شدهاند.
عباسی با بیان این که خسارتها توسط کارشناسان برآورد و به وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است، افزود: با توجه به این که درآمد مردم از بخش کشاورزی تامین میشود، باید در اولین فرصت خسارتها را جبران و پرداخت کنیم.
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بخشی از کارهای ضروری و اساسی باید با فوریت انجام شود، خاطرنشان کرد: رفع مشکل لولههای انتقال آب که رسوب باعث قطع آبرسانی به باغات و مزارع شده است باید در اولویت قرار گیرد.
تورج سعیدی عضو هیات مدیره صندوق بیمه کشاورزی نیز گفته بود: سیل هفتههای گذشته در ۱۲ استان به زیر بخشهای آبزیان، باغبانی، زراعت، دام و طیور بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.
این در حالی است که آهنی مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی کشور روز چهارشنبه در برنامه میز اقتصادی شبکه خبر گفت سیل اخیر بیش از ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی و زیرساختهای این بخش خسارت وارد کرد.
به گفته آهنی ۲۲ استان درگیر سیل اخیر بوده اند که در این میان استان فارس با ۲۵ ممیز دو دهم درصد، استان کرمان با ۲۲ درصد و کهکیلویه وبویر احمد با ۱۴ ممیز هفت دهم درصد خسارت در مجموع ۶۲ درصد خسارت عمده سیل اخیر را متحمل شدند.
مدیر کل بحران و پدافند غیر عامل بخش کشاورزی با تفکیک زیربخشهای خسارت دیده بخش کشاورزی افزود: نزدیک ۴۸ ممیز هشت دهم درصد به آب وخاک وامور زیربنایی وتاسیسات, ۴ ممیز شش دهم درصد دام وطیور وآبزیان , ۳۰ ممیز ۳ دهم درصد باغبانی و ۱۶ ممیز سه دهم درصد بخش زراعت از سیل اخیر خسارت دیدند.
پرش به محتوا
مطلب بعدی