به گزارش ، به گفته پزشکان بادام هندی یک مکمل عالی برای رژیم بارداری است، به شرطی که به آن حساسیت نداشته باشید.
بادام هندی کالری و چربی بالایی دارد. با توجه به دستورالعملهای رژیم غذایی استرالیا، میتوان هر روز ۳۰ گرم آجیل مختلف را مصرف کرد که تقریبا برابر با ۱۵ بادام هندی است. با این حال، همیشه بهتر است قبل از مصرف بادام هندی تست آلرژی انجام شود تا از عوارض جانبی جلوگیری شود.
بادام هندی حاوی روی است که یک ماده معدنی ضروری برای رشد سریع سلولی در جنین است. این آجیل یک منبع عالی از کلسیم است که به تقویت دندان و لثه در دوران بارداری کمک میکند.
بادام هندی حاوی اسید فولیک است و به جلوگیری از نقایص مادرزادی مانند اسپینا بیفیدا در نوزادان کمک میکند. این آجیل منبع خوبی از آهن است که به تولید گلبولهای قرمز خون کمک و همچنین با خستگی و کم خونی مبارزه میکند.
مصرف بادام هندی در بارداری به حفظ سطح گلوکز خون به ویژه در زمینه دیابت بارداری کمک میکند. این آجیل سرشار از فیبر است و مانع از یبوست میشود.
بادام هندی عمدتاً برای زنان کم وزن (BMI زیر ۱۸.۵ قبل از بارداری) که میخواهند در دوران بارداری وزن ثابتی داشته باشند، مفید است، زیرا این آجیل سرشار از کالری و چربی است.
مصرف بادام هندی در دوران بارداری خطر ابتلا به آلرژی را در جنین کاهش میدهد.بادام هندی سرشار از منیزیم است که از گرفتگی عضلات، سردرد و میگرن جلوگیری میکند. این آجیل منبع خوبی از ویتامین K است که به لخته شدن خون در زنان باردار کمک میکند.
بیشتر بخوانید: زیبایی، سلامتی و جوانی با مصرف غذاهای سالم
بادام هندی مملو از پتاسیم است که با خنثی کردن آثار نامطلوب نمک، به حفظ سطح فشار خون کمک میکند. این آجیل منبع خوبی از پروتئین است که به تولید اسید آمینه و ترمیم سلولی در دوران بارداری کمک میکند.