به گزارش این پیشکسوت قرآنی در سال ۱۳۳۷ در قم به دنیا آمد. از سال ۱۳۵۲ حفظ قرآن را آغاز کرد و در چهار سال موفق به حفظ کل قرآن شد.
پدرش از فضلای مورد اطمینان و مورد وثوق دفتر مرحوم آیتالله العظمی گلپایگانی بوده است.
حجتالاسلام شهیدیپور سپس در مدارس حوزه علمیه به تدریس فنون قرائت قرآن پرداخت و در کنار آن در جلسات قرائت قرآن به تدریس قرائت و مفاهیم قرآن به جوانان در سپاه پاسداران، بسیج، جهاد سازندگی، اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت.
داوری در مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف، حضور به عنوان داور مسابقات کشوری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه و جامعة المصطفی (ص) العالمیه و بسیاری از مسابقات مطرح دیگر، آموزش تخصصی قرآن به قاریان بین المللی و ممتاز و همچنین تألیف چندین اثر در حوزه قرآن کریم از دیگر خدمات این چهره به حوزه قرآن کریم بوده است.
از جمله کتابهایی که مرحوم شهیدی پور به نگارش در آورده است، میتوان به «سبک شناسی تلاوت»، «تجوید آسان»، «روان خوانی و تجوید قرآن»، «اصول قرائات سبعه»، «توضیحات وقف و ابتدا» و «روان خوانی و تجوید قرآن» اشاره کرد.
خدمات مرحوم استاد شهیدی پور به قرآن به این موضوعات ختم نمی شود، زیرا ایشان از سالهای پیش از انقلاب اسلامی با تهیه تجهیزات ضبط تلاوت خصوصاً از رادیو مصر اقدام به جمع آوری تلاوت های ستارگان جهان اسلام کرد و در این راستا حدود بیست هزار تلاوت ناب از قاریان مصری و دیگر کشورها را ضبط کرد.
او چند سال قبل همه آرشیوش را به صورت رایگان در اختیار شورای عالی قرآن و رادیو قرآن قرار داد تا ضمن دیجیتال سازی، تلاوت ها مورد پالایش و تدوین قرار گرفته و ماندگار شوند. زنده یاد شهیدی پور همان زمان اعلام کرد این کار را برای ترویج آیات الهی انجام داده است و هر کسی بخواهد این مجموعه عظیم را رایگان در اختیارش قرار می دهد.
اطلاعات بیشتر درباره زمان و مکان مراسم تشییع و خاکسپاری متعاقبا منتشر می شود.