به گزارش ؛ رسانهها در انگلیس اعلا کردند کمبود واکسن آبله میمونی در این کشور موجب شده است برنامه واکسیناسیون داوطلبان در مناطقی از جمله در لندن که الودهترین شهر این کشور به ویروس آبله میمونی است متوقف شود.
گزارشهای منتشر شده در انگلیس نشان میدهد مسئولان بسیاری از مراکز واکسیناسیون از جمله پر مراجعهترین مراکز بهداشتی در پایتخت انگلیس، میگویند: واکسنهای موجودی در انبارها تمام شده و ثبت نام از داوطلبان دریافت واکسن آبله میمونی متوقف شده است.
آژانس امنیت بهداشت انگلیس اعلام کرد واکسنهای باقی مانده را فقط به گروههای آسیب پذیر تزریق میکنند، زیرا ممکن است تا چندین هفته امکان تامین واکسن فراهم نباشد.
تاکنون بیش از سه هزار مبتلا به آبله میمونی در انگلیس شناسایی و ثبت شده است که ۷۵ درصدشان در لندن ساکن اند.
مقامات بهداشت و درمان انگلیس میگویند با توزیع واکسنها و اقدامات پیشگیرانه موارد ابتلا به ابله میمونی از روزانه ۵۲ نفر به ۲۹ نفر کاهش یافته است، اما کمبود واکسن نگرانیها را از افزایش جهشی شمار مبتلایان تشدید کرده است.
شماری از مراکز واکسیناسیون و بهداشتی در انگلیس از جمله در برایتون، ساوتهمپتون، و محله چلسی لندن.
همچنین بزرگترین مرکز سلامت جنسی در اروپا واقع در لندن اعلام کردند تا پایان ماه آینده قادر به عرضه واکسن آبله میمونی نیستد.
رسانهها در انگلیس به نقل از یک کارمند شبکه بهداشت و درمان در یورکشایراین وضعیت را یک "کابوس" خواندند.
این کارمند بهداشت عمومی که مسئول یک مرکز واکسیناسیون است و خواست نامش فاش نشود، پیشبینی کرد نبود واکسن "افزایش گسترده" موارد ابتلا به این بیماری را در پی داشته باشد.
کارشناسان بهداشت جنسی در انگلیس به مردم هشدار میدهند که بدون توجه به وضعیت واکسن، نسبت به علائم و نشانههای آبله میمونی هوشیار باشند.
موارد ابتلا به آبله میمونی که از اردیبهشت ماه در چند کشور از جمله انگلیس ثبت شده است تاکنون ۸۵ کشور را در بر گرفته است.
امریکا با بیش از ۱۰ هزار و پانصد مبتلا، در صدر کشورهای الوده به این ویروس قرار دارد.
پس از امریکا، اسپانیا، آلمان، انگلیس، فرانسه، برزیل، کانادا، هلند، پرتغال و ایتالیا دارای بیشترین افراد الوده به ویروس آبله میمونی معرفی شده اند.
نشانه آبله میمونی تب، سر درد، درد عضلانی، درد در ناحیه پشت، تورم گرههای لنفی، لرز و احساس خستگی شدید اعلام شده است. آبله میمونی، یک عفونت ویروسی نادر است که معمولا در کشورهای غرب آفریقا دیده میشود. آژانس امنیت بهداشت انگلیس قبلا اعلام کرده بود نخستین بیمار مبتلا به ابله میمونی در این کشور، به نیجریه سفر کرده بود. اما در تازهترین گزارش اعلام شد بسیاری از مبتلایان به ابله میمونی در انگلیس نه به خارج سفر کرده و نه با مسافران خارجی ارتباط داشته اند.
برخی کارشناسان بهداشت و درمان در انگلیس با اشاره به شناسایی نشدن شماری از مبتلایان معتقدند شمار واقعی ابتلا به ابله میمونی دراین کشور بیشتر از امار اعلامی است.
اغلب افراد مبتلا به ابله میمونی در انگلیس مردان همجنس باز و مردانی اند که هم با مردان و هم باز زنان رابطه جنسی دارند.
به گفته پزشکان در انگلیس فرد مبتلای به آبله میمونی اگر فوری درمان نشود، میتواند دچار آسیب مغزی شدید یا مرگ شود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی