در این نشست که با محوریت شناخت آسیبهای اجتماعی برگزار شد، شرکت کنندگان، راهکارهای مناسب در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاریها اجتماعی درمیان جوانان و جوانان را ارائه وبر هم افزایی و تعامل هرچه بیشتر خانوادهها با پلیس، آموزش و پرورش و بهزیستی تاکید کردند.
معاون فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی ویژه کیش در این نشست با اشاره به جمعیت ۴۰ هزار نفری ساکنان کیش گفت: در حال حاضر بیش از ۸ هزارو پانصد دانش آموز در کیش تحصیل میکنند و این تعداد بعلاوه خانوادههای آنان ۶۵ درصد جمعیت ساکن کیش را تشکیل میدهند.
سرگرد زنگانه، اعتیاد، افسردگی، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سرقت و کلاهبرداریهای مجازی و حقیقی را عمده آسیبهای اجتماعی نوجوانان و جوانان در کیش برشمرد.
وی افزود: افزایش تعامل و همکاریهای پلیس و آموزش و پرورش میتواند نقش تاثیر گذاری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کاهش آمار جرایم، ایفا کند.
سرگرد زنگانه همچنین از آمادگی کامل پلیسهای تخصصی، مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و پلیس فتا در راستای بهره گیری از ظرفیتهای پلیس در این حوزه تاکید کرد.
رئیس اداره آموزش و پرورش کیش نیز در این نشست آسیبهای اجتماعی حوزه جوانان و نوجوانان را حاصل بی توجهی به هنجارهای اجتماعی عنوان کرد.
پرویز حیدری راد گفت: در دنیای امروز سرعت بالای انتقال اطلاعات در برخی موارد پیامدهای منفی و ناهنجاریهایی را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه تعامل سازنده نیروی انتظامی با آموزش و پرورش همراه نقش تاثیر گذاری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و پیش برد اهداف آموزش وپرورش داشته است بر افزایش همکاریهای دوسویه تاکید کرد.
این دوره تخصصی یک روزه با حضور ۳۵ نفر از معلمان حوزه آسیبهای اجتماعی با مشارکت بهزیستی، آموزش و پرورش و پلیس در محل سالن رازی مرکز همایشهای بین المللی برگزارشد.