به گزارش به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان با اشاره به این که صنایع نیروگاهی به عنوان صنایع راهبردی و زیرساختی کشور، اهمیت زیادی دارند، گفت: پس از اعمال تحریمهای ظالمانه، در این قسمت با مشکل تامین قطعات مواجه شدیم و برای پاسخ به نیازهای فناورانه صنعت برق حرکت در این مسیر را آغاز کردیم.
آقای حسینعلی بهجو افزود: یکی از توانمندیهای این شرکت دانشبنیان، احداث نیروگاههای گازی و CHP کوچک مقیاس است که توان تولید برق از ۵ مگاوات تا ۵۰ مگاوات را دارد. این مجموعه همچنین به صورت تخصصی در حوزه تولید قطعات الکترونیک مورد نیاز در صنعت برق و تولید نیروگاهی کشور فعال است.
شرکت دانشبنیان بهساز صنیع سیستم، محصولات مورد نیاز نیروگاههای کوچک را با قیمتی پایینتر از نمونههای وارادتی، بومیسازی کرده است. محصولی ایرانساخت که بر خلاف نمونه وارداتی بدون دخالت واسطهها، از ضمانت و خدمات پس از فروش نیز برخوردار است.
چندی قبل، برق رسانی در خوزستان به دلیل آلودگی مقرههای برق، با مشکل مواجه شد. مهندسان شاغل در این شرکت، یک پهپاد شستشو دهنده مقره ساختند که علاوه بر دارا بودن مزیت مالی از کارایی بالایی نیز برخوردار بود.
دستگاه تستر توربین ژنراتور دیگر مورد موجود در سبد محصولات فناورانه و دانش بنیان این شرکت است. به دلیل اشکال و گاهی قدیمی بودن توربین، نوساناتی در شبکه برق به وجود میآید. این نوسانات ممکن است که به وسائل برقی مانند یخچال یا دیگر لوازم برقی، آسیب وارد کند.
این شرکت دانشبنیان ، یک دستگاه تستر کاربردی با قیمت مناسب تولید کرد که میتواند دور توربین ژنراتور را اندازهگیری کند. این اندازهگیری باعث میشود تا اشکالات احتمالی شناسایی شوند و از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی