به گزارش، مسوول اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی مرودشت از اجرای زنجیره ارزش گل محمدی توسط ۱۰ نفر از بانوان عضو صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در این شهرستان خبر داد.
راضیه اسلام مهر گفت: بانوان روستایی در این طرح با آموزشهای ترویجی ارایه شده توسط اداره آموزش و ترویج در زمینه مدیریت مزرعه و با استفاده از حداقل کود و سموم شیمیایی ۴۰۰ کیلوگرم گلاب از ۸۰۰ کیلوگرم گل محمدی برداشت شده از یک مزرعه ۲۰۰۰ متر مربعی تولید کردند و به صورت محلی به فروش رساندند.
او با بیان این که طرح زنجیره ارزش گیاهان دارویی برای دومین سال پیاپی در جامعه زنان روستایی شهرستان مرودشت در حال اجرا است، تصریح کرد: در سال گذشته این طرح در سطح نیم هکتار گیاه دارویی کاسنی توسط زنان روستایی بریانک و در سال جاری در ۲ هزار مترمربع گل محمدی توسط اعضا صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی فتوح آباد به اجرا در آمد.
اسلام مهر افزود: این طرح براساس دستورالعمل اجرایی طرح ارتقای مهارتهای شغلی زنان، موضوع موافقت نامه بین دفتر توسعه فعالیتهای زنان روستایی و عشایری و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اجرا شده است.
این کارشناس با بیان این که توانمند سازی زنان بر اساس زنجیره ارزش گیاهان دارویی نقش بسزایی در جلوگیری از خام فروشی، افزایش فرآوری محصول و افزایش درآمد دارد، گفت: در این طرح بانوان روستایی علاوه بر ارتقای کیفیت محصول و کاهش حاشیه بازار محصول خود را به شکل درست و منطقی به بازار عرضه کردند.