به گزارش ، سرهنگ مرتضی عسگری گفت: نشر اکاذیب با استناد به ماده ۱۸ قانون جرائم رایانهای مصوب سال ۱۳۸۸ جرم بوده و شایعهپراکنان باید در مقابل مقام قضایی پاسخگو باشند.
وی افزود: شایعهپراکنان با ایجاد کانالها و گروههای مختلف، خواسته یا ناخواسته و بدون در نظر گرفتن صحت اخبار اقدام به اطلاعرسانی و انتشار در فضای مجازی کرده و بدون در نظر گرفتن عواقب آن به دنبال بالا بردن بازدیدکنندگان خود میباشند، عواقبی که ممکن است آرامش جامعه را برهم زند.
عسگری گفت: کاربران تحت هیچ شرایطی به شایعات در شبکههای اجتماعی دامن نزده و اخبار و وقایع را پس از بررسی صحتوسقم به اشتراک بگذارند، از سویی دقت داشته باشند که اخبار را با هر موضوع و عنوان از منابع معتبر و صحیح دریافت و دنبال کنند.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: شایعه یعنی پرداختن به یک موضوعی که واقعیت ندارد و نشر اکاذیب با استناد به ماده ۱۸ قانون جرائم رایانهای مصوب سال ۱۳۸۸ جرم بوده و شایعهپراکنان باید در مقابل مقام قضایی پاسخگو باشند.
سرهنگ عسگری در توصیه به شهروندان مهمترین منبع دریافت اخبار و اطلاعات صحیح را رسانه ملی و خبرگزاریهای رسمی دانست و افزود: این رسانهها با توجه به رسالت خود در اطلاعرسانی قطعاً دقیقترین و درستترین اخبار و اطلاعات را منتشر میکنند.
وی بابیان اینکه انتشار چنین شایعاتی در فضای مجازی برابر قانون، جرم و مرتکبین قابل مجازات هستند، افزود: عموم مردم میتوانند در صورت برخورد با موارد مشکوک آن را با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا از طریق سایت اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی اعلام کنند.
پرش به محتوا
مطلب بعدی