کسب مدال طلای دومین دوره مسابقات جهانی مخترعان IFIA توسط نخبه ی ایرانی

کسب مدال طلای دومین دوره مسابقات جهانی مخترعان IFIA توسط نخبه ی ایرانی

عنوان اختراع: دستگاه سنجش سلامت بافت بیماران کاندیدای ابتلا سرطان به صورت غیر مخرب با حساسیت بسیار بالا مبتنی بر هوش مصنوعی


علی پولادی دانشجوی مهندسی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلام آباد غرب مدال طلای مسابقات جهانی مخترعان را کسب کرد. اختراع مذکور در دومین دوره مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری های جهانی۲۰۲۲ در شهر ژنو سوئیس موفق به کسب مدال طلا در گروه پزشکی شد. این رقابت با حضور ۵۰ کشور و بیش ۱۰۰۰ اختراع از کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، مراکش، ایران، قطر، بحرین، انگلستان، لبنان، لهستان، چین و... که در این عرصه حضور داشتند برگزار شد. پولادی پس از کسب مدال نقره اولین دوره مسابقات جهانی مخترعان IFIA (ژنو سوئیس ۲۰۲۲) اکنون موفق به کسب دومین مدال جهانی خود شد. وی دارای ۹ مورد اختراع ثبت شده و دارای مدارک کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه،کارشناسی مهندسی کامپیوتر، کارشناسی مهندسی پزشکی و مهندسی الکترونیک می باشد.


سرطان (Cancer) به عنوان مجموعه‌ای از بیماری‌ها تعریف می‌شود که از تکثیر غیر طبیعی سلول‌های بدن آغاز می‌شود و در برخی موارد از طریق خون و سیستم لنفاوی به سایر قسمت‌های بدن گسترش می‌یابد. بیش از ۲۰۰ نوع سرطان وجود دارد که بر اساس ارگان یا بافتی که درگیر شده، نامگذاری شده‌اند. سرطان یکی از بزرگترین مشکلات سلامتی در جهان است. مطابق گزارش سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و تقریباً یک مورد از هر شش مرگ را شامل می‌شود. با افزایش جمعیت جهان و پیری، تعداد مرگ و میر ناشی از سرطان در حال افزایش است. با تشخیص سرطان به موقع، می‌توان از گسترش بیماری پیشگیری کرد و اغلب قابل درمان است. یک از روش‌های تشخیص قطعی سرطان انجام نمونه برداری از تومور‌ها است.
نمونه برداری (Biopsy) اساسی‌ترین راه تشخیص سرطان است. عواملی چون: ماهیت مخرب (تهاجمی) موضعی این نمونه برداری‌ها سبب احتمال خطر انتشار سرطان به بافت مجاور، ورم لنفاوی (Lymphedema) که بخش مهم از دستگاه ایمنی بدن بشمار می‌رود و همچنین هزینه بالای انجام فرآیند نمونه برداری (کشور‌های محروم و در حال توسعه) گا‌هی سبب عدم تمایل بیماران برای انجام این نمونه برداری مخرب می‌گردد. در اکثر موارد تشخیص زودهنگام سرطان به عنوان مثال سرطان سینه، اغلب قابل درمان است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
آسیا تک
بانک صادرات
ایکس تریم
مدیران خودرو
بیمه رازی
کرمان موتور
بانک سپه