به گزارشو به نقل از روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، یوسف نوری با خواندن فرازی از صحیفه سجادیه گفت: در صحیفه سجادیه عبارات زیادی با ریشه اطلاع و اختراع وجود دارد، این صحیفه یک کتاب اخلاقی و تربیتی است که امام سجاد (ع) با آن جامعه را آماده کرد. امام سجاد با صحیفه سجادیه نخبگانی مانند جابربن حیان و خواجهنصیرالدین طوسی را دورهم جمع کرد که دانشگاه امام سجاد (ع) و امام باقر (ع) را ساختند. این دو امام در دوران اختناق تحول بنیادین در همه حوزهها و همه علوم ایجاد کردند که زمینهساز این تحولات امام سجاد (ع) بود.
وی با اشاره به اهمیت بسترسازی و فعالیتهای این دو امام اظهار کرد: ساحتهای شش گانه تعلیم و تربیت را میتوان از صحیفه سجادیه استخراج کرد.
نوری بیان کرد: شهیدان تأثیرگذار و تحولآفرین زیادی داشتهایم؛ شهیدانی، چون کاظمی آشتیانی یا شهید بهشتی که در قوه قضاییه تحول ایجاد کرد. شهیدان رجایی و باهنر نیز با وجود تهمتها و سختیها شجره طیبهای ایجاد کردند.
عضو کابینه دولت مردمی افزود: باید علی رغم سختیها، توجه جدی به نظام تعلیم و تربیت داشت؛ جوانان به زایش، پویش، خلاقیت و اقدام توجه داشته باشند، امروز رهروان تحول ۱۵۰۰ نفر هستند، تحول سخت است، اما دست به اقدام بزنید؛ نواقص وجود دارد، اما تحول شدنی است.
نوری گفت: اولین کار درست در ایجاد تحول همین است که شما جوان هستید و دومین مورد انتخاب شدن شما از مدرسه است، زیرا مدرسه کانون تحول است.
وی در ادامه گفت: یکی از اقدامات درست آموزش و پرورش شبکهسازی است، حتی در ابعاد کوچک باید شبکهسازی انجام شود تا باهم افزایی، فرمایش نخست مقام معظم رهبری در خصوص ترویج گفتمان انقلاب اسلامی انجام شود و سند تحول بنیادین اجرا شود.