محبوبه عزیزی، دستیار تحقیق کتاب تابستان ۱۳۶۹ در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گفت: کار تحقیق این کتاب با پیشنهاد آقای مرتضی سرهنگی نویسنده حوزه دفاع مقدس از سال ۱۳۹۸ کلید خورد.
وی با اشاره به مراحل کار تحقیق کتاب افزود: در حال حاضر ۷۳۰ عنوان کتاب با موضوع جنگ در آرشیو کتابخانههای کشور موجود است که ما به این کتابها مراجعه کردیم و لحظه مربوط به اسارت آزادگان را از آنها استخراج کردیم.
خانم عزیزی در ادامه افزود: اقای سرهنگی نویسنده کتاب از میان ۷۳۰ خاطره، ۱۵۰ خاطره را انتخاب وسپس از میان آنها ۴۰ خاطره را برای کتاب تابستان ۱۳۶۹ به گزین کرد.
دستیار تحقیق کتاب در مورد ویژگیهای تازهترین اثر نویسنده گفت: آقای سرهنگی که خود از روزنامه نگاران حوزه دفاع مقدس است در خصوص متفاوت بودن خاطرات بسیار وسواس داشتند و با دقت زیاد خاطرات را به گزین میکردند.
وی همچنین یاد آور شد: در پایان هر خاطره آقای سرهنگی در بخشی با عنوان درباره خاطره اطلاعات تکمیلی در خصوص سوژه به مخاطب ارایه میکند که این بخش از ویژگیهای این کتاب است.
وی در ادامه افزود: نویسنده به گونهای خاطرات آزادگان را انتخاب کرده است که ابتدا و انتهای خاطرات جذابیتی برای خواننده داشته باشد.
خانم محبوبه عزیزی همچنین در ادامه گفت: تابستان ۱۳۶۹ از معدود آثاری است که فقط به بحث آزادی اسرا نپرداخته بلکه لحظه به اسارت گرفته شدن رزمنده ایرانی را به تصویر میکشد و مخاطب را با آن لحظه آشنا میکند.
این محقق حوزه کتاب گفت: دفاع مقدس بخشی از تاریخ معاصر ماست که خواندن این گونه از آثار میتواند برای جوان امروز آگاهی بخش باشد.
وی یادآور شد: کتاب تابستان ۱۳۶۹ روایت لحظه اسارت ۴۰ آزاده به قلم مرتضی سرهنگی است که به تازگی در ۳۲۳ صفحه به چاپ رسیده است که این کتاب را انتشارات سوره مهر در اختیار علاقمندان قرار داده است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی