این مرکز آموزشی بین کارگاهی پالایشگاه نفت آبادان با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد.
غلامحسین حسینی نیا_معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این طرح بهترین روش برای آموزش فنی و حرفهای است چرا که کارآموزان به صورت عملی دوره میبینند.
وی ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال تعداد این مراکز در کشور از ۹۰۰ به ۱۴۰۰ مرکز برسد.
غلامحسین حسینی نیا افزود: در تلاشیم تا بتوانیم فرهنگ آموزش فنی و مهارت آموزی را جایگزین مدرک گرایی در میان جوانان کنیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: انتظار میرود در آبادان در حوزه فنی و حرفهای گامهای بلندتری برداشته شود.
افزایش تعداد رشتههای آموزشی میتواند اشتغال زایی بیشتری را به دنبال داشته باشد.
محمد مولوی یادآور شد: راه اندازی دوباره مرکز کارآموزان پالایشگاه که اکنون تبدیل به موزه شده می تواند اثر زیادی در تربیت نیروی ماهر داشته باشد.
در حوزه فنی و حرفهای در بخش اعتبارات نیاز به یک جهش هست.
وی افزود: انتظار داریم دستگاههای مختلف به گسترش دورههای آموزش فنی و حرفه کمک کنند تا شاهد تربیت نیروی ماهر کار باشیم.
عبدالله نژاد_رئیس مراکز فنی و حرفهای آبادان هم گفت: از این پس کارکنان پالایشگاه که قصد ارتقاء شغلی داشته باشند و یا افرادی که به تازگی جذب خواهند شد باید دورههای آموزشی را در این مرکز تحت نظارت مرکز آموزش فنی و حرفهای بگذرانند.
مرکز آموزش فنی و حرفهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی پالایشگاه نفت آبادان امروز حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در آیین افتتاح شد.
شریفی_معاون امور انسانی پالایشگاه نفت گفت: پالایشگاه آبادان به عنوان یکی از بزرگترین مجتمعهای صنعتی استان فعالیت می کند و در حال حاضر مجموعا ۷ هزار نفر نیروی کار دارد که ۵ هزار نفر آن یعنی ۷۲ درصد از نیروها را نیروهای ارکان ثالث یا پیمانکاری تشکیل میدهند.
خلاء آموزشگاه فنی و حرفهای بسیار احساس میشود.
یکی از دلایل جذب نیروهای غیربومی در فاز ۲ پالایشگاه نیز کمبود نیروی متخصص است که وجود مراکز آموزش فنی تا حد زیادی میتواند این کمبود را جبران کند.
پتانسیل بسیار خوبی در پالایشگاه و فنی و حرفهای برای بالا بردن سطح اشتغال در منطقه وجود دارد.
اکنون ۲/۳ نیروهای رسمی پالایشگاه بالای ۵۰ سال سن دارند که جمعیت کارکنان رو به پیری میرود و نیاز است تا نیروهای جوان متخصص آموزش دیده و جذب شوند.
سیدمحمد مولوی نماینده محترم مردم آبادان و اروندکنار بهمراه دکتر حسینی نیا رئیس سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور باهئیت همراه و اعضای شورای شهر اروندکنار آقایان جباری و حیدریان نژاد از مرکز فنی وحرفهای اروندکنار بازدید کردند.
عمده مشکلات این مرکز کمبود اعتبارات و امکانات است.
سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، امروز در حاشیه افتتاح نخستین مرکز جوار کارگاهی صنعت نفت کشور در آبادان، گفت: از نظر قانونی به عنوان یک تکلیف، از نظر استراتژی کار، به عنوان بهبود اوضاع کار و اشتغال هم با توجه به اهمیت استان خوزستان و شهر آبادان، میطلبد که در بحث فنی حرفهای، گامهای بلندتری برداریم.
وی با تاکید بر اینکه بودجه مراکز فنی و حرفهای با مأموریت آنان متناسب نیست افزود: از نظر موقعیت شهرستان و استان، خوزستان و آبادان یک منطقه صنعتی است، آموزشگاه فنی کارآموزان آبادان یک برند است و مدرک آن آموزشگاه یک هویت برای کار آموزان آن محسوب میشود، راهاندازی این آموزشگاه میتواند به تربیت نیروی مهارتی کار کمک بسیاری کند.
آموزشگاه جوار کارگاهی صنعت نفت مختص کارکنان پالایشگاه است
حکیم قیم، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در حاشیه افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفهای جوار کارگاهی صنعت نفت در آبادان گفت: توانستیم مجوز آموزش مهارتی را در تمام زمینههای فنی اخذ کنیم.
وی افزود: این آموزش، در حال حاضر برای نیروهای رسمی، قراردادی و پیمانکاری پالایشگاه آبادان خواهد بود و اگر بتوانیم در آینده شرایط آن را مهیا کنیم، نیروهای مورد نیاز پالایشگاه را از خارج از کارخانه تأمین کنیم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی