به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، در این جلسه معاون صنایع دستی بوشهر با اشاره به افتتاح نمایشگاههای صنایع دستی در سطح شهرستانها گفت: به مناسبت هفته صنایع دستی میز خدمت در جایگاه نماز جمعه شهرستانها از ۲۴ تا ۲۷ خرداد برای استفاده از ظرفیت سایر دستگاهها برگزار میشود. آقای سجادی منش با اشاره به امضاء تفاهم نامه با پتروشیمی در خصوص خرید صنایع دستی بوشهر افزود: براساس این تفاهم نامه ۵ میلیارد تومان برای خرید تضمینی صنایع دستی بوشهر اختصاص داده شده است. وی همچنین اضافه کرد: در آستانه جام جهانی قطر برای صادرات و رونق صنایع دستی استان بوشهر با رایزنهای فرهنگی کشورهای منطقه ارتباط برقرار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی سمنان هم با اشاره به ۵۲ رشته صنایع دستی در این استان گفت: دو شهر ملی در استان سمنان به عنوان شهر خلاق سفالگری معرفی شدند. آقای کرم زاده در خصوص صادرات صنایع دستی با تاکید بر اینکه این صنایع مشمول تحریم نیستند افزود: در حوزه صنایع دستی با ایجاد هلدینگ میتوان خلاهای این هنر صنعت در حوزه تولید و فروش و صادرات را برطرف کرد. وی همچنین با اشاره به تلفیق سبکهای قدیمی و نوکفت:صنایع دستی فاخر باید شناسنامه دار شده و با ترکیب آثارآنتیک صنایع دستی فاخر را تولید نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان هم در این جلسه با اشاره به اشتغال ۷۰ هزار هنرمند صنایع دستی در این استان گفت: یکی از دغدغههای میراث فرهنگی گردشگری وصنایع دستی کرمان تشکیل زنجیره ارزش از مرحله شناسایی تا مصرف است.
آقای فعالی افزود: از برنامههای هفته صنایع دستی استان کرمان افتتاح نمایشگاه تپه دوزی و مراسم تجلیل از پیشکسوتان و خادمان و همکاران صنایع دستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی با اشاره به ضعف در برنامه ریزی و سیاستگذاری صنایع دستی گفت: اکثر استانها به برنامه روزانه عادت کردند. آقای جباری افزود: اولویت اصلی باید بازشناسی ظرفیتهای صنایع دستی باشد. وی در ادامه با تاکید بر آموزش و ارزیابی صنایع دستی گفت: آموزش باید به شکل جدی پیگیری و برنامههای سالانه نیز تبدیل به اهداف کمی و کیفی شود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی