به گزارش ، کاربردهای نوآورانه فناوریها در برخی از صنایع و بخشهای رو به رشد حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیازمند استانداردهای فنی به روز شده، یکپارچه و هدفمند است؛ در همین خصوص با شروع همه گیری کرونا اهمیت ارتقاء استانداردها افزایش پیدا کرد، که همین موضوع نوید تحول دیجیتال موفق و پایداری را در جهان زنده کرد.
سیاستگذاران و رهبران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سمپوزیوم استانداردهای جهانی (GSS)، نگرانیهای زیادی را درباره آینده این صنعت و تحولات دیجیتالی آن مطرح کرده اند. موضوع اصلی برای سیاستگذاران این است که چگونه استانداردهای فنی میتوانند به توسعه پایدار این حوزه در بخشهای مختلف جامعه کمک کنند.
در بخش دیگر این گزارش آمده است، اتحادیه جهانی مخابرات استانداردهایی را برای چشم انداز جهانی نسل پنجم ارتباطات در نظر گرفته است، به صورتی که یک محیط دیجیتال با کارایی بالا با استفاده از اینترنت اشیا در جهان شکل گیرد. ایجاد اعتماد در فناوریهای جدید، اولویت اصلی ITU میباشد و همچنین روند پیشرفت جهانی در این زمینه نیز در دستور کار استانداردسازی اتحادیه جهانی مخابرات قرار دارد.
اتحادیه جهانی مخابرات معتقد است، ارتباطات و فناوری اطلاعات باید نیازهای مردم را به طور معناداری برطرف کند و همچنین برای کاربران ملموس شود. با توجه به آنکه پیشرفتهای مداوم این صنعت، احتمالات جدیدی را در آینده به وجود میآورد، بنابراین استانداردهای ITU باید آخرین الزامات را در مقیاس جهانی برآورده سازند.
در پایان این گزارش آمده است، اتحادیه جهانی مخابرات علاوه بر اینکه در دو سال همهگیری کرونا در مقابله با چالشهای ناشی از همهگیری، تمام تلاش خود را در زمینه تبیین استانداردهای جدید انجام داده است، اکنون نیز فضای برخطی طراحی کرده تا اعضای این اتحادیه برای استاندارهای جدیدی که برای دوران پسا کرونا در نظر گرفته شده است، به اجماع برسند.
پرش به محتوا
مطلب بعدی