منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت در گفت و گو با خبرنگار ، گفت: پیش بینی میشود، از این مزارع ۲۴ هزار تن پیاز سفید تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسوول با بیان این که ۷۰ درصد کشت پیاز در سطح شهرستان به روش نشایی انجام میشود، اظهارداشت: کشت پیاز به روش سنتی در آبان و کشت به روش نشایی در اسفند سال گذشته انجام و برداشت نیز از اوایل تیر آغاز شده است و تا مرداد ادامه دارد.
او گفت: کشت نشایی به دلیل مزایایی مثل احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول با پرورش نشا در محیطهای کنترل شده و کوتاهتر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.
امیریان با اشاره به مدیریت مصرف آب در این مزارع، افزود: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه، مقارن شدن با بارشهای اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روشهای نوین آبیاری به خصوص روش مه پاش مصرف آب به حداقل میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت ادامه داد: هر ساله برداشت پیاز و سایر محصولات سبزی، صیفی و جالیزی در این شهرستان اشتغال موقت برای هزاران کارگر فصلی را فراهم میکند.