به گزارش ؛ نورالدین الیاسی اظهار داشت: این تسهیلات از سوی ۳ بانک عامل کشاورزی، رفاه کارگران و پست بانک پرداخت میشود.
وی افزود: حداکثر مبالغ پرداختی امسال، با توجه به سرانه در نظر گرفته شده یک میلیارد ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام اضافه کرد: نرخ تسهیلات مشاغل خانگی چهار درصد و بدون تنفس است و بازپرداخت آنها نیز پنج تا هفت سال خواهد بود.
الیاسی تاکید کرد: بیشتر طرحهای معرفی شده از سوی دستگاههای اجرایی، قبل از معرفی به بانک مورد بازدید قرار میگیرند و در نشست کمیته کارشناسی مشاغل خانگی با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل طرحهای منجر به اشتغال پایدار جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی میشوند.
وی به مزایای راه اندازی مشاغل خانگی هم اشاره کرد و یادآور شد: حذف هزینههای مربوط به رهن، اجاره مکان کارگاه و روان شدن ارزش افزوده به درون خانهها و نیز استفاده از اعضای خانواده به عنوان نیروی انسانی از جمله مزایای پرداختن به این نوع کسب و کار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام عنوان کرد: قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در زمینهی تحقق سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و به منظور تحقق عدالت اجتماعی، امنیت و امکانات شغلی برای همهی افراد جامعه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و دستورالعمل آن در سراسر کشور اجرایی شده است.
مشاغل خانگی از سال ۸۹ و همزمان با تصویب قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مورد توجه قرار گرفت و از سال ۹۲ با تاکید وزیر کار، نسبت به عارضهیابی و آسیب شناسی این نوع مشاغل اقدام شد.
استان ایلام به خاطر برخورداری از ظرفیتهای مطلوب در حوزه صنایع دستی، کشاورزی، دامداری و... قابلیت بالایی برای توسعه مشاغل خانگی دارد و اکنون تعداد زیادی از خانوادههای ایلامی به این نوع مشاغل برای کسب درآمد روی آوردهاند .