به گزارش ، محمدرضا حداد در اولین جشنواره گذشت و تقدیر از صلح یار برتر استان یزد، اظهار کرد: تقویت شوراهای حل اختلاف و نهادهای میانجیگری و داوری از جمله راهکاری تعیین شده در سند تحول و تعالی در جهت کاهش اطاله دادرسی است.
وی افزود: ترغیب مردم به صلح و سازش از طریق مراجعه به شوراهای حل اختلاف و نهادهای میانجیگری و سازشی از جمله راهکارهایی است که در سند تحول به آن اشاره شده است.
حداد، مردمی بودن را از مهمترین شاخصههای شوراهای حل اختلاف دانست و افزود: قطعا حل مشکل مردم به دست خود مردم کمترین آسیب را برای جامعه و جلب رضایت شهروندان را به همراه خواهد داشت.
رئیس اداره توسعه حل اختلاف استان یزد با اشاره به موفقیتهای خوب استان در حوزه صلح و سازش تصریح کرد: کسب رتبه دوم استان در کشور در حوزه صلح و سازش نشأت گرفته از فرهنگ غنی حاکم بر استان است.
وی اظهارکرد: امروز در همه زندانها و بازداشتگاههای استان یزد یک شعبه و در مجموع ۶ شعبه شورای حل اختلاف در زندانهای استان در حال فعالیت هستند.
حداد با بیان اینکه ۹۰ درصد پروندههای ورودی به شعبههای شوراهای حل اختلاف استان یزد در زندانها منجر به سازش میشود، افزود: در یک سال گذشته با ورود شوراهای صلحی ۱۷ فقره پرونده قصاص با رضایت اولیای دم منجر به گذشت شده است.
رئیس اداره توسعه حل اختلاف استان یزد گفت: در یکسال گذشته موجبات آزادی بیش از ۶۰۰ نفر زندانی به همت شوراهای حل اختلاف مستقر در زندانها و بازداشتگاههای استان فراهم شده است.
وی افزود: در سال گذشته بالغ بر ۷۲ هزار پرونده وارد شورای حل اختلاف شده و با عملکرد مثبت علاوه بر این عدد تعدادی از پروندههای معوقه سالهای گذشته نیز مورد رسیدگی و مختومه شده است.
پرش به محتوا
مطلب بعدی