به گزارش رئیس اداره مطبوعات سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این اقدام با هدف صیانت از میراث علمی اسلامی، توسعه فرهنگ مطالعه، ترویج و تشویق جامعه پژوهشی به استفاده از جدیدترین مقالات مندرج در مجلات و حفاظت از آثار مکتوب انجام شده است.
ابراهیم حافظی افزود: آثار اهدا شده در حوزههای مختلف موضوعی نظیر اسلام و قرآن، ادبیات، تاریخ و جغرافیا، فرهنگ، حقوق، اقتصاد، هنر و معماری، آموزش و پرورش، روانشناسی، فلسفه، ایرانشناسی، علوم سیاسی و اجتماعی است.
وی گفت: این منابع متعلق به ۴ دهه گذشته در شمار مجلههای علمی- پژوهشی و علمی- ترویجی بوده که پس از فهرستبرداری و درخواست نیاز به مراکز فرهنگی در مشهد و دیگر استانها تفکیک و ارسال شده است.
رئیس اداره مطبوعات سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: دوره مجلههای بخارا، مکتب وحی، هنر و معماری، معرفت فلسفی، درسهایی از مکتب اسلام، تاریخ اسلام، پژوهشهای قرآنی، ایران شناخت، قرآن شناخت، آینه پژوهش، تاریخ پژوهی و میقات حج از منابع ارسالی است.
اهدای ۴ هزار نسخه از مجموعه اهدایی به کتابخانه ملی
حافظی همچنین افزود: بیش از ۴ هزار نسخه این منابع در اختیار کتابخانه ملی قرار گرفته است تا برای تکمیل بخش مطبوعات این مجموعه بهرهبرداری شود.
وی، کتابخانههای مرکزی دانشگاه تهران، مجلس شورای اسلامی، ملی ملک، وزیری یزد، دفتر تبلیغات اسلامی مشهد، بنیاد پژوهشهای اسلامی، میراث فرهنگی، حوزه علمیه مشهد، نهاد کتابخانههای عمومی و جامعه المصطفی را از مراکزی برشمرد که از این مجلات بهرهمند شدند.
رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، اهدا و مبادله نشریات مازاد با مراکز آرشیوی و فرهنگی را از برنامههای این اداره برای تامین منابع مورد نیاز آرشیو آن برشمرد و تصریح کرد: مرکز اسناد و مطبوعات آستان قدس رضوی آمادگی دارد تا روزنامه و مجلههای مازاد اشخاص و مؤسسات حقیقی و حقوقی را دریافت و با تبادل مجموعه چاپی و دیجیتال همکاریهای دو جانبه داشته باشد.
پرش به محتوا
مطلب بعدی