به گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، مدیر عملیات بهداشتی و درمانی حج ۱۴۰۱ گفت: این دو زائر خانم از استانهای تهران و قم به سرزمین وحی مشرف شده بودند و در بیمارستانهای ملک فیصل و النور مکه تحت درمان قرار داشتند. دکتر طاهر درودی با اشاره به اینکه با انجام آخرین هماهنگیها این دو بیمار با تیم پزشکی و تجهیزات و آمبولانس مجهز به فرودگاه جده اعزام شدند و با پرواز هواپیمایی ایران ایر به کشور انتقال یافتند افزود: هم اکنون بیمارستانهای سعودی و بیمارستان جمعیت هلال احمر در مکه بیماری بستری نیست.
رئیس بیمارستان مکه با بیان اینکه فعالیت هیئت پزشکی حج و زیارت تا خروج کامل کاروانهای زائران ایرانی از عربستان ادامه خواهد داشت اظهار داشت: از ابتدای عملیات حج تاکنون ۴۶۰ نفر در بیمارستان مکه بستری شدند و تحت درمان قرار گرفتند.
مدیرعملیات بهداشتی و درمانی حج ۱۴۰۱ همچنین خدمات مختلف ارائه شده به زائران ایرانی در مراکز درمانی مدینه منوره و مکه مکرمه از شروع عملیات حج امسال تاکنون را ۲۱۲ هزار و ۹۲۸ مورد اعلام کرد.
بگفته وی تعداد ویزیتها در مطبهای مجموعههای هتلی و مراکز درمانی مکه و مدینه ۷۱ هزار و ۷۹۵ مورد و تعداد ویزیتهای تخصصی نیز چهارده هزار مورد بوده است.
وی تعداد خدمات پاراکلینیکی، پرستاری، مددکاری و امداد و انتقال را نیز به ترتیب ۸ هزار و ۹۷۲، ۳۵ هزار و ۲۲ و ۲ هزار و ۸۰۹ مورد ذکر کرد و گفت: ۲۰۳ مورد سونوگرافی و ۴۲۹ مورد رادیولوژی و ۶ هزار و ۴۱۲ مورد آزمایش در بیمارستان مکه در حج امسال انجام شده و واحد داندانپزشکی نیز به زائران خدمات ارائه داده است.
بگفته وی تعداد فوتیهای حج امسال تاکنون سه نفر، دو زن و یک مرد بوده اند که نسبت به حجهای قبل کاهش یافته است.
پرش به محتوا
مطلب بعدی