به گزارش نشست مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با جمعی از اساتید دانشگاههای کشور و طراحان صنعتی برای هم اندیشی و گفتگو درباره افزایش حوزه تأثیر دستاوردهای جشنواره طراحی برای کودک برگزار شد.
حمیدرضا علیانزادگان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با بیان اینکه یکی از اهداف این نشست، تعامل و هم افزایی با صاحبنظران و اساتید طراحی صنعتی ایران به منظور تحقق حداکثری اهداف اولین جشنواره طراحی برای کودک است گفت: جهت گیری و نگاه کلی ما به این رویداد ملی این است که در صورت تداوم اقبال خبرگان و ایده پردازان عرصه طراحی صنعتی، میتوان امید داشت که در زنجیره نیازها و ملزومات زندگی در خانهها و خانوادههای ایرانی تغییرات ملموس و محسوسی به نفع افزایش امید به زندگی در یک محیط آرام و ایمن اتفاق خواهد افتاد.
وی با تاکید براینکه به هیچ وجه نگاه تشریفاتی به این رویداد ملی نداریم و به نتایج حاصل از آن امیدوار هستیم گفت: باید بین افراد جامعه، صاحب نظران و صاحبان فکر و اندیشه در حوزه طراحی برای کودک نسبت به اهداف این رویداد مهم اجماع نظر ایجاد شود.
علیان زادگان در ادامه با بیان اینکه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است، از نتایج این رویداد ملی و ایدههای دانش پایه حمایت ویژه خواهیم کرد.
مدیر عامل بنیاد ۱۵ خرداد با مروری بر اقدامات و فعالیتهای بنیاد در دوره جدید خاطرنشان کرد: مأموریتهای سلامت اجتماعی و امور مربوط به سلامت محرومان، حمایت از جوانی جمعیت و همچنین عمران اجتماعی از مأموریتهای جدید بنیاد در دور جدید فعالیتهای بنیاد است.
علیان زادگان با بیان اینکه در مأموریت جدید بنیاد در دوره اخیر ۱۴۷ کار ویژه و پروژه تعریف شده است که به صورت ویژه پیگیری میشود گفت: این پروژهها به صورت هفتگی، ماهانه، فصلی و سالانه مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرد و برای رصد بهتر آنها در حال طراحی سامانه جامع مدیریت یکپارچه پروژههای بنیاد هستیم.
وی تاکید کرد: یکی از کار ویژهها و پروژههایی که در دوره تحول بنیاد تعریف شده است همین جشنواره طراحی برای کودک است که برای ما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با بیان اینکه ریل گذاریهای لازم برای پایش و داوری ایدهها و آغاز سریع فرایندهای حمایتی از ایدههای برتر انجام شده است گفت: یکی از این ریل گذاریها راه اندازی مرکز نوآوری جمعیت و خانواده در بنیاد و صندوق نوآوری اجتماعی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بودکه برای تعریف یا شناسایی و حمایت از طرحهای نوآورانه حوزههای جمعیت، خانواده و سلامت اجتماعی و کامل شدن چرخه راهبری کار ویژهای مرتبط راه اندازی گردیده و در خدمت خروجیهای این رویداد نیز قرار خواهد گرفت و به همین جهت به لحاظ ساختاری و سازماندهی زیر ساختها را طراحی کرده ایم و به هیچ وجه برای حمایت از ایدههای منتخب هیأت داوران دچار وقفه یا غافلگیری نخواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه در نشست با بنیاد ملی نخبگان و تفاهمات اولیه صورت گرفته حمایت از طرحهای نخبگان در حوزههای مرتبط با مأموریتهای جدید بنیاد مورد تاکید قرار گرفته است گفت: در این تفاهمات به دنبال افزایش عمق و گستره خدمات بنیاد با استفاده از کالا و خدماتی که خروجی تحقیق و پژوهش نخبگان و شرکتهای دانش بنیان است خواهیم بود.
علیان زادگان با اشاره به نشست بعدی این رویداد که با حضور اصناف و صاحبان صنایع حوزه کودک برگزار خواهد شد ابراز امیدواری کرد تا در دو هفته باقیمانده تا پایان مهلت ارسال ایدهها سایر فعالان این عرصه که هنوز ایدههای خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نکرده اند در این رویداد مهم ملی با ارسال طرحهای خود مشارکت نمایند.
پرش به محتوا
مطلب بعدی