به گزارش ، حمیدرضا حاجی بابایی گفت: وقتی بودجه این وزارتخانه را نگاه میکنم، میبینم چانه را کوچک گرفتند و این بودجه به هیچ عنوان با وظایف، مأموریتها و کار در این سه حوزه تخصصی مطابقت ندارد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: ساختار بودجه باید اصلاح شود. همچنین سقف بودجه باید در برنامه هفتم توسعه شفاف باشد، این موضوع میتواند به وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کمک کند.
حاجی بابایی گفت: مهندس ضرغامی و دکتر دارابی را از سالها پیش میشناسم و به آنها ارادت ویژه دارم و باور دارم اگر قرار باشد در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اتفاقی بیفتد در دوره مدیریتی ایشان خواهد بود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تحول در وزارت میراثفرهنگی باید در دولت کلید بخورد و تکلیفش مشخص شود، افزود: اگر یک دهم بودجه ای که را که برای وزارت راه و شهرسازی هزینه میکنیم، برای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اختصاص دهیم، انقلاب بزرگی در این وزارتخانه و اقتصاد کشور رخ خواهد داد.
حاجی بابایی گفت: میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نفت بیپایان است، هر چه بیشتر از آن استفاده کنیم، بیشتر سود خواهیم برد و بیشتر از نفت میتواند برای کشور درآمد داشته باشد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تجدیدپذیر هستند تأکید کرد: باید طرح نویی را برای این وزارتخانه آماده کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید فرهنگ را ساماندهی کنیم و در پازلی بچینیم که نقش هر سازمان در این ساماندهی مشخص شود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی