به گزارش حقیرالسادات گفت: دبیرخانه حسینیه ایران از سال ۹۲ توسط تیم مردمی تشکیل شد و بحث خواهرخواندگی یزد و کربلا را به شورای چهارم ارائه داد، اما متاسفانه پیگیری جدی صورت نگرفت.
وی افزود: بیش از ۵۰ درصد شروطی که در زمینه خواهر خواندگی، توسط یزد انجام شده و قرار است شهردار یزد بعد ماه محرم و صفر به همراه تیمی از شورای شهر در کربلا حضور یافته و از شهردار و استاندار دعوت شود تا با سفر به شهر یزد از زیرساختهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و به خصوص مذهبی یزد بازدید کنند و بحث خواهرخواندگی دو شهر به نتیجه برسد.
رئیس کمیسیون گردشگری، میراث فرهنگی و روابط بین الملل شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: ظرفیت گردشگری به خصوص در حوزه سلامت، مذهبی و تجاری بسیار قابل توجه است که با تشکیل کارگروه مشترک تحت عنوان خواهرخواندگی یزد و کربلا میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
حقیرالسادات تصریح کرد: تاسیس نمایشگاه دائمی محصولات استان یزد در کربلا جزو مواردی است که در کنار خواهرخواندگی میتواند اتفاق بیفتد و سرمایه گذاران شهر در حوزه اقتصادی کربلا فعالیت کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به حضور عراقیهای مقیم یزد و یزدیهای مقیم کربلا میتوان نمادهای دو شهر را در شهر یزد و کربلا تهیه و در معرض دید مردم قرار گیرد.
عضو شورای شهر یزد گفت: یزد به دلیل قدمت و کثرت روضهها در همه روزهای سال و همچنین سبک خاص عزاداری نظیر نخل برداری و تعداد قابل توجه حسینیههای ثبت شده به عنوان حسینیه ایران شناخته میشود.
حقیرالسادات ادامه داد: حسینیه ایران با عدالت اجتماعی گره خورده است، چرا که حسینیهها فقط کارکرد عزاداری و مذهبی خاص ندارند بلکه به لحاظ پایگاه اجتماعی، فرهنگی و مکانی برای امور خیریه تاثیرگذار هستند.