به گزارش به نقل از پایگاه اختصاصی مسابقات، در این رقابتها ۱۰ تیم حضور دارند و تیم استرالیا (قهرمان دوره قبل) در این دوره شرکت نکرده است. نتایج مسابقات به این شرح است:
یک چهارم نهایی:
چین ۸۸ - ۴۴ قطر
لبنان ۹۹ - ۸۳ فیلیپین
ژاپن ۷۶ - ۶۰ تایوان
ایران ۶۵ - ۶۶ کره جنوبی
تیم ایران پیش از این در دور گروهی و در گروه یک، ۶۳ - ۶۵ از لبنان شکست خورد و ۶۸ - ۶۶ از سد ژاپن گذشت و ۳ امتیاز به عنوان تیم دوم صعود کرد.
۴ تیم برتر (چین، لبنان، ژاپن و کره جنوبی) به بسکتبال قهرمانی جوانان کمتر از ۱۹ سال جهان که سال ۲۰۲۳ در مجارستان برگزار خواهد شد، راه پیدا کردند.
در دوره قبل در سال ۲۰۱۸ تیمهای استرالیا، نیوزیلند و چین اول تا سوم شدند.
در بسکتبال جوانان آسیا تیم چین با ۱۱ قهرمانی ۶ نایب قهرمانی و ۳ سومی رکورد دار ماند و تیمهای فیلیپین با ۶ قهرمانی ۲ نایب قهرمانی و ۳ سومی در رده دوم و کره جنوبی با ۳ قهرمانی ۶ نایب قهرمانی و سومی در رده سوم رکورد داران قرار دارند. تیم ایران نیز با ۳ قهرمانی در سالهای ۲۰۰۴، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶، ۲ نایب قهرمانی در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۱۴ و عنوان سومی در سال ۲۰۱۲ در رده چهارم است. تیمهای ژاپن و استرالیا یک بار قهرمان شده اند.
عناوین ایران در ۱۹ دوره حضور در قهرمانی آسیا به شرح زیر است:
۱۹۷۴ ششم / ۱۹۷۷ هشتم / ۱۹۷۸ دوازدهم / ۱۹۸۲ سیزدهم / ۱۹۸۹ هشتم / ۱۹۹۰ دهم / ۱۹۹۲ نهم / ۱۹۹۶ دهم / ۱۹۹۸ پنجم / ۲۰۰۰ نهم / ۲۰۰۲ دوم / ۲۰۰۴ قهرمان / ۲۰۰۶ هفتم / ۲۰۰۸ قهرمان / ۲۰۱۰ چهارم / ۲۰۱۲ سوم / ۲۰۱۴ نایب قهرمان / ۲۰۱۶ قهرمان / ۲۰۱۸ ششم
پرش به محتوا
مطلب بعدی