به گزارش سرویس بین الملل دهکده خبر از لندن، شرکت انگلیسی "انرژی با هم" ورشکست شد. این گزارش می افزاید شرکت تامین انرژی، "انرژی با هم" (Together Energy) در انگلیس که گاز و برق ۱۷۶ هزار نفر در این کشور را تامین میکرد، اعلام ورشکستگی کرد. بهای گاز در سطح جهان، به طور چشمگیری افزایش یافته و شرکتهای کوچک و متوسط تامین کننده انرژی، از جمله در ، قادر به ادامه فعالیت نیستند. به نوشته دیلی میرور، براساس مقررات موجود، اکنون نهاد ناظر بر فعالیت شرکتهای انرژی در انگلیس، باید شرکت دیگری را برای تامین مشتریان شرکت "انرژی با هم" انتخاب کند. جیلیان کوپر (Gillian Cooper)، مدیر سیاستهای انرژی در موسسه مشاوره شهروندان (Citizens Advice) در انگلیس گفت: اکنون ۲۷ شرکت تامین انرژی در انگلیس، به علت بالا رفتن بهای گاز مصرفی در یک سال اخیر، ورشکسته شده اند.
افزایش بهای جهانی گاز موجب شده است شرکتهای تامین کننده انرژی نتوانند با قیمتی که در قرارداد بلند مدت با مشتریان منعقد کردند گاز و برق آنان را تامین کنند. در انگلیس اغلب شرکتهای انرژی، برق و گاز مشترکان را توامان تامین میکنند و از آنجا که بخش عمده نیروگاهها با گاز فعالیت میکنند با افزایش بهای گاز، قیمت برق نیز افزایش مییابد. روزنامه گاردین نوشت: بنیاد جوزف رانتری (Joseph Rowntree)، در انگلیس اعلام کرده است اگر دولت انگلیس به فقرا کمک نکند، خانوارهای فقیر ناچار خواهند شد بین گرم کردن خانه های خود را غذا خوردن یکی را انتخاب کنند. این سازمان خیریه انگلیسی اعلام کرد: بهای انرژی در انگلیس از ماه آوریل امسال، ۴۰ تا ۴۷ درصد دیگر افزایش خواهد یافت و خانوارهای فقیر این کشور، در تامین هزینههای زندگی، با دشواری بیشتری روبرو خواهند شد. براساس این گزارش، بهای انرژی، معادل ۶ درصد از درآمد خانوارهای طبقه متوسط انگلیس است که این هزینه در خانوارهای طبقه پایین، ۱۸ درصد میشود. این سازمان خیریه اعلام کرده است بهای انرژی مصرفی از ماه آوریل، معادل ۲۵ درصد از درآمد خانوارهای تک والد و زوجین بدون فرزند خواهد شد و خانوارهای تک والد فقیر، ناچار خواهند شد ۵۴ درصد از درآمد ماهانه خود را صرف پرداخت بهای گاز و برق مصرفی کنند.
به نوشته گاردین، در ماه آوریل قرار است دولت انگلیس، سقف صورتحساب انرژی مصرفی را افزایش دهد و کیتی شومیکر (Katie Schmuecker)، معاون سیاستگذاری در بنیاد جوزف رانتری میگوید افزایش بهای انرژی، بر همه مصرف کنندگان اثر منفی دارد، اما اثر آن بر خانوارهای فقیر این کشور، ویرانگر خواهد بود. وی تاکید کرد: دولت نمیتواند نظاره گر نابودی فقرای این کشور، در پی افزایش هزینههای انرژی باشد.
پرش به محتوا
مطلب بعدی